iPhone 3g(s) hoesjes

Blijf genieten

Schade aan je telefoon werkt ontsierend en storend, maar kan er ook voor zorgen dat het toestel tijdens gebruik uitvalt of hapert. Om storingen te voorkomen, maak je gebruik van een iPhone 3g(s) hoesje. Zo blijf je genieten van een stralende telefoon.


Alles naar wens

Welk soort iPhone 3g(s) hoesje het beste is voor jou, is afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren. Ben je op zoek naar eenvoudig of juist naar uitgebreid? Zoek in onderstaande lijst het type hoesje dat het beste aansluit bij jouw wensen:

Insteekhoesjes en portemonnee hoesjes
Het voordeel van een iPhone 3g(s) hoesje uit deze categorie is dat het je de mogelijkheid geeft om met een onbedekt toestel te bellen. Het insteekhoesje functioneert als een telefoonzakje, waarin de iPhone veilig kan worden opgeborgen. Tijdens gebruik biedt dit hoesje dus geen bescherming. Vind je het handig om al je waardevolle spullen bij elkaar te houden? Het portemonnee hoesje is een portemonnee met een aparte ruimte voor je telefoon. In dit multifunctionele iPhone 3g(s) hoesje heb je geld, pasjes en je mobiel altijd binnen handbereik.

Flipcases en booktypes
Om het scherm eenvoudig zichtbaar te maken, hebben deze iPhone 3g(s) hoesjes een voorkant die opengeklapt kan worden. Hierdoor blijft de telefoon ook tijdens gebruik beschermd tegen krassen en stoten. Door zowel de voor- als achterkant van het toestel te bedekken, krijgt je telefoon bovendien een verzorgd en uniek uiterlijk, waarbij het door jou gekozen iPhone 3g(s) hoesje duidelijk zichtbaar is.

Backcovers
Als je een iPhone 3g(s) hoesje zoekt dat eenvoudiger is dan de bovenstaande hoesjes, is de backcover een optie. Bij dit hoesje blijft het scherm onbedekt. Enerzijds betekent dit dat krasschade aan het scherm niet door dit iPhone 3g(s) hoesje voorkomen wordt. Aan de andere kant kun je zo altijd snel het scherm checken op nieuwe berichten. Dit iPhone 3g(s) hoesje is zowel verkrijgbaar als softcase, gemaakt van zacht en schokabsorberend materiaal, als stevige hardcase gemaakt van kunststof, leder of echt hout. 

Screenprotectors
Bij een iPhone 3g(s) hoesje dat het scherm niet bedekt of niet altijd krassen in het scherm kan voorkomen, is de screenprotector een uitkomst. Dit dunne folie is kraswerend en kan vaak ook het ontstaan van storende vingerafdrukken voorkomen. Het kan uitstekend gecombineerd worden met elk iPhone 3g(s) hoesje.


Waarom een iPhone 3g(s) hoesje van TelefoonhoesjesXL?

Bij TelefoonhoesjesXL gaat het om duidelijkheid en voordeligheid. Wij zorgen ervoor dat jij keuze hebt uit de leukste en meest trendy iPhone 3g(s) hoesjes. Onze producten zijn van hoge kwaliteit, zodat jij je toestel zo goed mogelijk kunt beschermen tegen schade. We komen graag na wat we beloven:

 Verzenden: Je betaalt nooit verzendkosten bij TelefoonhoesjesXL
 Bezorgen: Een supersnelle levering, vandaag bestellen voor 21:00 uur = direct verstuurd
 Betalen: Betalen gebeurt altijd via een beveiligde verbinding
 Retourneren:   Product niet goed? Je hebt 30 dagen de tijd om zorgeloos te retourneren


Gerelateerde toestellen
TelefoonhoesjesXL is 2307 keer beoordeeld met gemiddeld een 9/10