HTC Desire 300 hoesjes

De bescherming van een HTC Desire 300 hoesje

Door je telefoon te beschermen met een HTC Desire 300 hoesje voorkom je diverse vormen van schade. Zo blijft het toestel er niet alleen langer mooi uitzien, maar gaat het ook langer mee.


Soorten en maten

De variëteit aan HTC Desire 300 hoesjes is groot en divers en dat maakt de keuze er niet altijd makkelijker op. Heb je nog geen beslissing kunnen maken? We zetten de belangrijkste verschillen graag even op een rijtje:

Insteekhoesjes
Insteekhoesjes zijn tasjes, waarin het toestel veilig kan worden bewaard en meegenomen. Om te bellen, haal je de gehele telefoon uit het hoesje. Een belangrijke reden om voor dit HTC Desire 300 hoesje te kiezen is dat je graag met een onaangekleed toestel belt. De keerzijde hiervan is dat de telefoon tijdens gebruik niet wordt beschermd. Zoek je een insteekhoesje, waarbij niet alleen ruimte voor je telefoon is, maar waarin ook geld en pasjes kunnen worden bewaard? Dan kies je voor een portemonnee hoesje. Dit HTC Desire 300 hoesje bedekt de telefoon optimaal en wordt geprezen om zijn multifunctionaliteit.

Flipcases en booktypes
Wil je een hoesje waarin de telefoon ook tijdens gebruik beschermd wordt? De flipcase en de booktype zijn HTC Desire 300 hoesjes waarbij de voorkant eenvoudig kan worden opengeklapt. Het scherm wordt zo eenvoudig zichtbaar gemaakt, maar wordt behoed voor ontsierende krassen. Alhoewel voor- en achterzijde van de telefoon worden bedekt, kunnen de zijkanten of de boven- en onderkant van dit HTC Desire 300 hoesje open zijn. Aan de binnenkant van de booktype zijn meestal een of meerdere opbergvakjes verwerkt.

Backcovers
Zoek je een eenvoudiger HTC Desire 300 hoesje dan bovenstaande modellen? De backcover voorkomt schade bij vallen en behoedt de hoekjes voor afkalven, maar laat het scherm onbedekt. Zo blijf je snelle en gemakkelijk toegang houden tot het scherm. Doordat de bedekking wordt beperkt tot de achterkant en de hoekjes van het toestel, worden krassen in het scherm niet voorkomen. Het is sterk aan te raden dit HTC Desire 300 hoesje te gebruiken in combinatie met een screenprotector voor optimale bescherming.


Waarom een HTC Desire 300 hoesje van TelefoonhoesjesXL?

Bij TelefoonhoesjesXL gaat het om duidelijkheid en voordeligheid. Wij zorgen ervoor dat jij keuze hebt uit de leukste en meest trendy HTC Desire 300 hoesjes. Onze producten zijn van hoge kwaliteit zodat jij je toestel zo goed mogelijk kunt beschermen tegen schade. We komen graag na wat we beloven:

 Verzenden: Je betaalt nooit verzendkosten bij TelefoonhoesjesXL
 Bezorgen: Een supersnelle levering, vandaag bestellen voor 21:00 uur = direct verstuurd
 Betalen: Betalen gebeurt altijd via een beveiligde verbinding
 Retourneren:   Product niet goed? Je hebt 30 dagen de tijd om zorgeloos te retourneren


Gerelateerde toestellen
TelefoonhoesjesXL is 2376 keer beoordeeld met gemiddeld een 9/10