HTC Desire 310 hoesjes

Langer als nieuw

Niet alleen onvoorziene ongelukken, maar ook dagelijks gebruik zorgt ervoor dat je telefoon beschadigd raakt. Met een HTC Desire 310 hoesje bescherm je het toestel, zodat het er langer als nieuw blijft uitzien.


Specifieke wensen

Er zijn genoeg soorten HTC Desire 310 hoesjes om aan iedere specifieke wens te voldoen. Weet je nog niet welk type hoesje het beste bij jou past? Neem dan het lijstje hieronder even door en je bent helemaal op de hoogte.

Het insteekhoesje
Wil je je telefoon beschermen, maar houd je ook van de eenvoud en het design van de telefoon, zoals je hem gekocht hebt? Dit HTC Desire 310 hoesje laat je bellen met de telefoon in zijn originele vorm en afmetingen. Als je klaar bent met je telefoon berg je hem op in dit beschermende hoesje en worden krassen in het scherm en de behuizing voorkomen. Het nadeel van dit HTC Desire 310 hoesje is dat het risico op schade blijft bestaan als de telefoon tijdens gebruik uit je hand glipt.

De flipcase en de booktype
De flipcase is een HTC Desire 310 hoesje dat te allen tijde je telefoon beschermt. Om te bellen wordt de voorkant omhoog geklapt en kan het scherm worden bediend. De booktype werkt op eenzelfde manier en beschermt de voor- achter en zijkanten van je telefoon. Omdat dit HTC Desire 310 hoesje vaak is voorzien van opbergvakjes aan de binnenkant, zijn pasjes en briefgeld altijd binnen handbereik.

De backcover
Wie op zoek is naar een eenvoudige, maar uitstekende bescherming, kiest voor een backcover. Dit HTC Desire 310 hoesje bedekt voornamelijk de achterkant van de telefoon, maar beschermt ook de hoekjes tegen afkalving. De open voorzijde is karakteristiek voor dit type HTC Desire 310 hoesje en heeft zowel een na- als een voordeel. Alhoewel het scherm niet beschermd wordt tegen krassen, is het altijd snel in te zien en te bedienen. Zo kan vlug een bericht worden gelezen of even gekeken worden hoe laat het is.

De screenprotector
Naast een HTC Desire 310 hoesje kan een screenprotector voor de nodige bescherming zorgen. Plak dit folie over het scherm van je telefoon om krassen te voorkomen. Er zijn ook screenprotectors die vingerafdrukken tegengaan. Een screenprotector kan bij elk type HTC Desire 310 hoesje worden gebruikt.


Waarom een HTC Desire 310 hoesje van TelefoonhoesjesXL?

Bij TelefoonhoesjesXL gaat het om duidelijkheid en voordeligheid. Wij zorgen ervoor dat jij keuze hebt uit de leukste en meest trendy HTC Desire 310 hoesjes. Onze producten zijn van hoge kwaliteit zodat jij je toestel zo goed mogelijk kunt beschermen tegen schade. We komen graag na wat we beloven:

 Verzenden: Je betaalt nooit verzendkosten bij TelefoonhoesjesXL
 Bezorgen: Een supersnelle levering, vandaag bestellen voor 21:00 uur = direct verstuurd
 Betalen: Betalen gebeurt altijd via een beveiligde verbinding
 Retourneren:   Product niet goed? Je hebt 30 dagen de tijd om zorgeloos te retourneren


Gerelateerde toestellen
TelefoonhoesjesXL is 1530 keer beoordeeld met gemiddeld een 9.1/10