HTC Desire 816 hoesjes

De bescherming van een HTC Desire 816 hoesje

Met een HTC Desire 816 hoesje zorg je ervoor dat je telefoon een geheel nieuw uiterlijk krijgt. Natuurlijk zorgt het ook voor bescherming tegen kras- en stootschade, die het toestel ontsieren en ervoor kunnen zorgen dat het minder lang meegaat.


Een passend HTC Desire 816 hoesje

Welk HTC Desire 816 hoesje past het beste bij jou? Dit hangt af van je eigen wensen. In het onderstaande overzicht leggen we uit welke soorten hoesjes er zijn en welke voor- en nadelen daarbij horen. Zo vind je het HTC Desire 816 hoesje dat het beste aansluit aan jouw wensen.

Flipcases en booktypes
Ben je op zoek naar een hoesje dat de telefoon aan de achterkant en aan de schermzijde bedekt? De flipcase is een HTC Desire 816 hoesje dat dit op een handige manier doet. Doordat de voorkant van het hoesje gemakkelijk openvouwt, kan het scherm snel zichtbaar gemaakt worden en is de telefoon ook tijdens gebruik beschermd. De booktype is een vergelijkbaar HTC Desire 816 hoesje dat volgens hetzelfde principe werkt. Voor- en achterzijde zijn bedekt en in veel gevallen bevatten flipcases en booktypes een stevige houder, die tevens de zijkanten en hoekjes beschermd. 

Insteekhoesjes en portemonnee hoesjes
Als je een HTC Desire 816 hoesje wilt waar de telefoon gemakkelijk uitgenomen kan worden, kies je voor een insteekhoesje. Het functioneert als een tasje, waarin het toestel veilig kan worden opgeborgen en laat je bellen met een onaangeklede telefoon. Je kunt dus blijven genieten van het originele uiterlijk en de oorspronkelijke afmetingen van de telefoon. Het nadeel van dit HTC Desire 816 hoesje is dat het geen bescherming biedt wanneer de telefoon tijdens gebruik op de grond valt. Het portemonnee hoesje heeft dezelfde voor- en nadelen als een insteekhoesje, maar geeft je alle mogelijkheid om geld, pasjes en kleine artikelen in op te bergen. Dé oplossing als je zoekt naar een multifunctioneel en stijlvol HTC Desire 816 hoesje.

Backcovers
De derde categorie HTC Desire 816 hoesjes wordt gevormd door de backcovers. Het scherm wordt hier niet bedekt, de achterkant van de telefoon wel. Krassen in de behuizing en interne schade bij vallen worden voorkomen, maar het scherm blijft gevoelig. Het voordeel bij dit HTC Desire 816 hoesje is dat er altijd snel en eenvoudig op het scherm kan worden gekeken of een gesprek kan worden aangenomen.


Waarom een HTC Desire 816 hoesje van TelefoonhoesjesXL?

Bij TelefoonhoesjesXL gaat het om duidelijkheid en voordeligheid. Wij zorgen ervoor dat jij keuze hebt uit de leukste en meest trendy HTC Desire 816 hoesjes. Onze producten zijn van hoge kwaliteit zodat jij je toestel zo goed mogelijk kunt beschermen tegen schade. We komen graag na wat we beloven:

 Verzenden: Je betaalt nooit verzendkosten bij TelefoonhoesjesXL
 Bezorgen: Een supersnelle levering, vandaag bestellen voor 21:00 uur = direct verstuurd
 Betalen: Betalen gebeurt altijd via een beveiligde verbinding
 Retourneren:   Product niet goed? Je hebt 30 dagen de tijd om zorgeloos te retourneren


Gerelateerde toestellen




TelefoonhoesjesXL is 1530 keer beoordeeld met gemiddeld een 9.1/10