HTC Desire X hoesjes

Uitstekend bescherming

Na een ongelukkige stoot tegen je telefoon kan deze ernstig beschadigd raken. Krassen en barsten kunnen het toestel ontsieren en in ergere situaties begint de technologie te haperen na een val. Met een HTC Desire X hoesje is je smartphone uitstekend beschermd tegen kras- en stootschade.


Een ruim assortiment

Uit een ruim assortiment van hoesjes kies je het type HTC Desire X hoesje dat het beste bij je past. Weet je nog niet welk type dit is? We lichten de verschillen tussen de belangrijkste soorten hoesjes graag even toe en zetten de mogelijkheden op een rij.

Een backcover
De backcover is een HTC Desire X hoesje dat gericht is op het voorkomen van schade bij vallen en slijtage van de behuizing en de hoekjes. Karakteristiek aan dit HTC Desire X hoesje is dat het scherm ongemoeid blijft. Enerzijds leidt dit ertoe dat te allen tijde het scherm snel te zien en gebruiken is. Anderzijds betekent het dat het scherm met dit HTC Desire X hoesje niet wordt behoed voor krassen. Schermbescherming kan echter eenvoudig geleverd worden door gebruik te maken van een screenprotector.

Een flipcase of een booktype
De flipcase is een HTC Desire X hoesje dat achterkant en schermzijde van de telefoon bedekt. De voorkant van het hoesje kan worden opengeklapt om alle functies van de touchscreen te kunnen gebruiken. De booktype is eenzelfde soort HTC Desire X hoesje. Beide hoesjes bieden vaak geen volledige bedekking van de telefoon, maar laten de onder- en bovenkant of de zijkanten van het toestel onbedekt.

Een portemonnee hoesje of insteekhoesje
Een HTC Desire X hoesje uit deze categorie heeft als voornaamste voordeel dat tijdens het bellen de telefoon `naked’ is. Wie graag het toestel ziet in zijn originele formaat en kleur, kiest dus voor een insteekhoesje. Dit betekent echter wel dat je telefoon niet beschermd is tijdens het bellen of versturen van berichtjes. Een handige variant van de insteekhoesjes is het portemonnee hoesjes. In dit multifunctionele HTC Desire X hoesje kun je naast je telefoon ook je pasjes, briefgeld en andere voorwerpen kwijt, die je normaalgesproken in je portemonnee bewaard.


Waarom een HTC Desire X hoesje van TelefoonhoesjesXL?

Bij TelefoonhoesjesXL gaat het om duidelijkheid en voordeligheid. Wij zorgen ervoor dat jij keuze hebt uit de leukste en meest trendy HTC Desire X hoesjes. Onze producten zijn van hoge kwaliteit zodat jij je toestel zo goed mogelijk kunt beschermen tegen schade. We komen graag na wat we beloven:

 Verzenden: Je betaalt nooit verzendkosten bij TelefoonhoesjesXL
 Bezorgen: Een supersnelle levering, vandaag bestellen voor 21:00 uur = direct verstuurd
 Betalen: Betalen gebeurt altijd via een beveiligde verbinding
 Retourneren:   Product niet goed? Je hebt 30 dagen de tijd om zorgeloos te retourneren


Gerelateerde toestellen
TelefoonhoesjesXL is 1506 keer beoordeeld met gemiddeld een 9.1/10