HTC One Mini 2 hoesjes

Voorkom schade en slijtage

Als je je telefoon er verzorgd uit wilt laten zien, doe je er verstandig aan gebruik te maken van een HTC One Mini 2 hoesje. Een hoesje voorkomt schade en slijtage en je bepaalt bovendien zelf welk uniek uiterlijk je het toestel geeft.


Een ruime keuze

Bij het kiezen van een HTC One Mini 2 hoesje word je voor een ruime keuze gesteld. Als je nog niet besloten hebt welk type hoesje je wilt gebruiken, kan een overzicht handig zijn. Hier een lijst met de mogelijkheden en hun eigenschappen.

Flipcases en booktypes
Een flipcase of een booktype is een HTC One Mini 2 hoesje dat zowel de voor- als de achterzijde van de telefoon bedekt. Afkalvende hoekjes, maar ook een krassen in het scherm worden zo voorkomen. Een HTC One Mini 2 hoesje uit deze categorie is daarnaast ook vaak voorzien van een sterke houder om je toestel stevig op zijn plek te houden. 

Insteekhoesjes en portemonnee hoesjes
Als je het originele uiterlijk en formaat van de telefoon koestert, kies je voor een insteekhoesje. Dit HTC One Mini 2 hoesje is in feite een zakje voor je telefoon. Het biedt veilige bedekking, wanneer je niet belt. Het nadeel is dat wanneer de telefoon tijdens een gesprek op de grond valt, dit hoesje geen bescherming biedt. Een portemonnee hoesje is een multifunctioneel HTC One Mini 2 hoesje dat alle functies van een portemonnee heeft. Behalve de ruimte voor je telefoon, kunnen er dus ook geld, pasjes en andere kleine gebruiksartikelen in worden meegenomen.

Backcovers
Een backcover bedekt de achterkant en de hoekjes van de telefoon. Het scherm wordt niet bedekt bij dit HTC One Mini 2 hoesje, wat zowel een voordeel als een nadeel tot gevolg heeft. Aan de ene kant leidt dit ertoe dat er altijd snel opgenomen kan worden, omdat het scherm niet eerst vrij gemaakt hoeft te worden. Aan de andere kant blijven scherpe objecten zoals sleutels risicovol, omdat ze krassen in het scherm kunnen veroorzaken. Gebruik dit HTC One Mini 2 hoesje dan ook nooit zonder een screenprotector.


Waarom een HTC One Mini 2 hoesje van TelefoonhoesjesXL?

Bij TelefoonhoesjesXL gaat het om duidelijkheid en voordeligheid. Wij zorgen ervoor dat jij keuze hebt uit de leukste en meest trendy HTC One Mini 2 hoesjes. Onze producten zijn van hoge kwaliteit zodat jij je toestel zo goed mogelijk kunt beschermen tegen schade. We komen graag na wat we beloven:

 Verzenden: Je betaalt nooit verzendkosten bij TelefoonhoesjesXL
 Bezorgen: Een supersnelle levering, vandaag bestellen voor 21:00 uur = direct verstuurd
 Betalen: Betalen gebeurt altijd via een beveiligde verbinding
 Retourneren:   Product niet goed? Je hebt 30 dagen de tijd om zorgeloos te retourneren


Gerelateerde toestellen
TelefoonhoesjesXL is 2855 keer beoordeeld met gemiddeld een 9/10