HTC One Mini hoesjes

Zorg voor je telefoon

Beschadiging aan je telefoon is niet alleen ontsierend, maar kan er ook voor zorgen dat het toestel minder lang meegaat. Zorg goed voor je telefoon en gebruik daarom altijd een HTC One Mini hoesje.


Een HTC One Mini hoesje dat bij je past

Weet je al welk HTC One Mini hoesje het beste bij je past? Er bestaan verschillende soorten hoesjes, met elk hun eigen voor- en nadelen. Kijk hieronder welk type HTC One Mini hoesje je het prettigst vindt.

Een insteekhoesje
Als je je telefoon wilt beschermen, maar liever niet hebt dat het formaat van het toestel verandert, is het insteekhoesje een optie. Je gebruikt dit HTC One Mini hoesje om je telefoon in op te bergen als je hem niet gebruikt. Het grootste gedeelte van de tijd ontvangt het toestel zo optimale bescherming tegen kras- en stootschade. Een portemonnee hoesje werkt op dezelfde manier, maar is ontworpen om ook pasjes, geld en kleine accessoires, zoals make-up in op te kunnen bergen. Het nadeel van een HTC One Mini hoesje uit deze categorie is dat de telefoon niet wordt beschermd in het onverhoopte geval dat deze tijdens het bellen uit je hand wordt gestoten.

Een backcover
Als je op zoek bent naar een eenvoudig hoesje dat je telefoon te allen tijde beschermt, is de backcover een uitkomst. Dit HTC One Mini hoesje is minder opvallend dan de meeste andere hoesjes, doordat het scherm niet bedekt is. Dit is ook nog eens erg handig, omdat zo vlug even gekeken kan worden of er nieuwe berichten binnen zijn zonder eerst het scherm vrij te hoeven maken. De keerzijde is dat het scherm zelf relatief eenvoudig krassen op kan lopen door aanraking met scherpe objecten. Gebruik je dit type HTC One Mini hoesje, schaf dan ook altijd een screenprotector aan, en je voorziet je telefoon van uitstekende bescherming.

Een flipcase of een booktype
De flipcase en de booktype zijn vergelijkbare HTC One Mini hoesjes, waarin de telefoon altijd beschermd wordt en zowel voor- als achterkant bedekt worden. De voorkant van dit hoesje kan gemakkelijk opengeklapt worden om het scherm zichtbaar te maken. De booktype kan bovendien een praktisch HTC One Mini hoesje zijn, omdat het vaak opbergvakjes voor pasjes en geld heeft.


Waarom een HTC One Mini hoesje van TelefoonhoesjesXL?

Bij TelefoonhoesjesXL gaat het om duidelijkheid en voordeligheid. Wij zorgen ervoor dat jij keuze hebt uit de leukste en meest trendy HTC One Mini hoesjes. Onze producten zijn van hoge kwaliteit zodat jij je toestel zo goed mogelijk kunt beschermen tegen schade. We komen graag na wat we beloven:

 Verzenden: Je betaalt nooit verzendkosten bij TelefoonhoesjesXL
 Bezorgen: Een supersnelle levering, vandaag bestellen voor 21:00 uur = direct verstuurd
 Betalen: Betalen gebeurt altijd via een beveiligde verbinding
 Retourneren:   Product niet goed? Je hebt 30 dagen de tijd om zorgeloos te retourneren


Gerelateerde toestellen
TelefoonhoesjesXL is 2721 keer beoordeeld met gemiddeld een 9/10