HTC One X hoesjes

Bescherm je telefoon

Natuurlijk ga je voorzichtig om met je telefoon. Helaas schuilen ongelukken in kleine hoekjes en kan een onvoorziene val van het toestel voor permanente schade zorgen. Bescherm je telefoon daarom met een HTC One X hoesje.


Soorten HTC One X hoesjes

Net als je telefoonkeuze, beslis je zelf welk HTC One X hoesje het beste bij je past. Er bestaan eenvoudige hoesjes, hoesjes met vele extra’s en soorten die het uiterlijk van de telefoon tot zijn recht laten komen. Hier een kort overzicht:

De flipcase en de booktype
Wil je een HTC One X hoesje dat altijd optimale bescherming biedt van de achterkant en het scherm van de telefoon? De flipcase is een handig HTC One X hoesje waarvan de voorkant omhoog geklapt wordt om het scherm te gebruiken. De booktype is een vergelijkbaar hoesje dat openvouwt als een boekenkaft. De opbergvakjes waarin briefgeld of een pinpas kan worden gestoken zijn vaak aan de binnenkant van dit HTC One X hoesje te vinden.

Het portemonnee hoesje en insteekhoesje
Een tweede soort HTC One X hoesje is het insteekhoesje. Beschouw het als een tasje waarin de telefoon wordt bewaard. Bij gebruik dus het kale toestel en op andere momenten bescherming tegen kras- en stootschade. Wil je behalve je telefoon ook je geld en pasjes in het HTC One X hoesje opbergen? Ga dan voor een portemonnee hoesje. 

Een backcover
Als je op zoek bent naar een HTC One X hoesje dat uitstekend beschermt, maar eenvoudig is van opzet, kies je een backcover. Je hebt de keuze uit softcases van zacht en schokabsorberend materiaal en hardcases van stevig kunststof. De backcover biedt geen schermbescherming. Gebruik bij dit HTC One X hoesje daarom altijd een screenprotector om krassen in het scherm tegen te gaan. Het voordeel van de open voorkant is dat het scherm te allen tijde snel in te zien is. Met dit hoesje kun je altijd snel opnemen en berichten lezen. Een gouden combinatie van eenvoud en gebruiksvriendelijkheid dus.


Waarom een HTC One X hoesje van TelefoonhoesjesXL?

Bij TelefoonhoesjesXL gaat het om duidelijkheid en voordeligheid. Wij zorgen ervoor dat jij keuze hebt uit de leukste en meest trendy HTC One X hoesjes. Onze producten zijn van hoge kwaliteit zodat jij je toestel zo goed mogelijk kunt beschermen tegen schade. We komen graag na wat we beloven:

 Verzenden: Je betaalt nooit verzendkosten bij TelefoonhoesjesXL
 Bezorgen: Een supersnelle levering, vandaag bestellen voor 21:00 uur = direct verstuurd
 Betalen: Betalen gebeurt altijd via een beveiligde verbinding
 Retourneren:   Product niet goed? Je hebt 30 dagen de tijd om zorgeloos te retourneren


Gerelateerde toestellen
TelefoonhoesjesXL is 1530 keer beoordeeld met gemiddeld een 9.1/10