Huawei Ascend G510 hoesjes

Verdiende bescherming

Met een Huawei Ascend G510 hoesje geef je je toestel de bescherming die het verdient. Door schade te voorkomen raakt je telefoon niet ontsierd en zal hij langer meegaan. Bovendien zorgt een Huawei Ascend G510 hoesje ervoor dat je telefoon een nieuwe en unieke look krijgt.


Welk Huawei Ascend G510 hoesje?

Er bestaan verschillende soorten Huawei Ascend G510 hoesjes, die elk specifieke kwaliteiten hebben. Om een hoesje te vinden dat aansluit bij je wensen, raden wij je aan om onderstaand overzicht door te nemen.

De backcover
Zoek je een Huawei Ascend G510 hoesje dat telefoonbescherming eenvoudig houdt? De backcover bedekt de achterzijde en de hoekjes van het toestel en voorkomt schade bij vallen en stoten. Een belangrijk kenmerk van dit type Huawei Ascend G510 hoesje is de opening aan de voorzijde. Hierdoor blijft het scherm gevoelig voor krassen. Het gebruik van een screenprotector wordt dan ook aangemoedigd. De open voorzijde biedt echter ook een voordeel. Doordat het scherm vrij is, kan er snel en eenvoudig een gesprek worden aangenomen of een bericht worden geschreven.

De flipcase of booktype
Zowel de flipcase als de booktype zijn Huawei Ascend G510 hoesjes die voor- en achterzijde van de telefoon bedekken. Als de telefoon in je tas zit, kunnen scherpe objecten het scherm dus niet beschadigen. Door gemakkelijk de voorzijde te openen, komt het scherm vrij en kan gebruik worden gemaakt van alle telefoonfuncties. Het grootste deel van dit type Huawei Ascend G510 hoesje heeft opbergvakjes en is dus ook nog eens erg handig.

Het insteekhoesje
Met een insteekhoesje ontvangt de telefoon optimale bescherming als deze is opgeborgen. Om gebruik te maken van het toestel, wordt deze in zijn geheel uit het Huawei Ascend G510 hoesje gehaald. Hierdoor komt de telefoon in zijn oorspronkelijke vorm en formaat tevoorschijn.

Het portemonnee hoesje
Het portemonnee hoesje is een Huawei Ascend G510 hoesje dat veel lijkt op het insteekhoesje. Het is een universeel hoesje waar vele modellen telefoons in zullen passen. Hierdoor zal het geen strakke pasvorm hebben, maar wel voldoende ruimte om geld, pasjes en kleine gebruiksartikelen in op te bergen. Een uiterst handig Huawei Ascend G510 hoesje dat meer biedt dan telefoonbescherming alleen.


Waarom een Huawei Ascend G510 hoesje van TelefoonhoesjesXL?

Bij TelefoonhoesjesXL gaat het om duidelijkheid en voordeligheid. Wij zorgen ervoor dat jij keuze hebt uit de leukste en meest trendy Huawei Ascend G510 hoesjes. Onze producten zijn van hoge kwaliteit zodat jij je toestel zo goed mogelijk kunt beschermen tegen schade. We komen graag na wat we beloven:

 Verzenden: Je betaalt nooit verzendkosten bij TelefoonhoesjesXL
 Bezorgen: Een supersnelle levering, vandaag bestellen voor 21:00 uur = direct verstuurd
 Betalen: Betalen gebeurt altijd via een beveiligde verbinding
 Retourneren:   Product niet goed? Je hebt 30 dagen de tijd om zorgeloos te retourneren


Gerelateerde toestellen




TelefoonhoesjesXL is 2721 keer beoordeeld met gemiddeld een 9/10