Huawei Ascend G525 hoesjes

Bescherming en een nieuw uiterlijk

Je wilt je telefoon mooi houden en ervoor zorgen dat hij lang meegaat? Gebruik dan een Huawei Ascend G525 hoesje en voorkom schade. Bovendien zorg je er met een Huawei Ascend G525 hoesje voor dat de telefoon een persoonlijk uiterlijk krijgt.


Verschillende Huawei Ascend G525 hoesjes

Er bestaan verschillende soorten Huawei Ascend G525 hoesjes, met elk hun specifieke voor- en nadelen. Weet je nog niet welk type hoesje je wilt? In de beschrijvingen hieronder worden de verschillen kort toegelicht.

Het insteekhoesje en het portemonnee hoesje
Je kiest voor een insteekhoesje als je een eenvoudig Huawei Ascend G525 hoesje wilt dat je in staat stelt om met het toestel in zijn oorspronkelijke formaat te bellen. Omdat dit hoesje in feite een klein tasje is waarin de telefoon wordt bewaard, wordt er geen bescherming geboden tijdens gebruik. Het portemonnee hoesje is een bijzondere variant van het insteekhoesje. Dit Huawei Ascend G525 hoesje is ontworpen als een portemonnee en heeft alle bijkomende handigheden. Genoeg opbergruimte voor geld en pasjes dus.

De booktype en de flipcase
Wil je een Huawei Ascend G525 hoesje dat je telefoon ook tijdens gebruik beschermt? De flipcase heeft een voorzijde die eenvoudig omhoog geklapt wordt om het scherm zichtbaar te maken. Optimale bescherming tegen kras- en stootschade dus. De booktype is een vergelijkbaar Huawei Ascend G525 hoesje dat een andere openklaprichting heeft en vaak voorzien is van opbergruimte voor briefgeld of pasejs.

De backcover
De backcover is het Huawei Ascend G525 hoesje voor jou als je op zoek bent naar eenvoudige telefoonbescherming. De nadruk van de bescherming ligt op de achterzijde, waardoor slijtage aan de behuizing wordt voorkomen, maar ook klappen worden geabsorbeerd. Omdat het scherm onbedekt blijft, worden krassen in het scherm niet voorkomen, maar is er wel altijd snelle en eenvoudige toegang tot het scherm. Een lichtgewicht en praktisch Huawei Ascend G525 hoesje dus.

De screenprotector
Een screenprotector kan een Huawei Ascend G525 hoesje bijstaan in de bescherming van het scherm. Dit krasbestendige folie wordt eenvoudig over het scherm geplakt en voorkomt krassen en vaak ook vingerafdrukken. Het kan gecombineerd worden met elk type Huawei Ascend G525 hoesje. 


Waarom een Huawei Ascend G525 hoesje van TelefoonhoesjesXL?

Bij TelefoonhoesjesXL gaat het om duidelijkheid en voordeligheid. Wij zorgen ervoor dat jij keuze hebt uit de leukste en meest trendy Huawei Ascend G525 hoesjes. Onze producten zijn van hoge kwaliteit zodat jij je toestel zo goed mogelijk kunt beschermen tegen schade. We komen graag na wat we beloven:

 Verzenden: Je betaalt nooit verzendkosten bij TelefoonhoesjesXL
 Bezorgen: Een supersnelle levering, vandaag bestellen voor 21:00 uur = direct verstuurd
 Betalen: Betalen gebeurt altijd via een beveiligde verbinding
 Retourneren:   Product niet goed? Je hebt 30 dagen de tijd om zorgeloos te retourneren


Gerelateerde toestellen
TelefoonhoesjesXL is 1506 keer beoordeeld met gemiddeld een 9.1/10