Huawei Ascend G6 4G hoesjes

Bescherm met een Huawei Ascend G6 4G hoesje

Aangenaam gebruik van je telefoon houdt in dat je hem zorgeloos overal mee naartoe kunt nemen. Met een Huawei Ascend G6 4G hoesje wordt de telefoon bedekt en worden eventuele schokken geabsorbeerd. Zo blijft het toestel niet alleen langer mooi, maar worden ook de interne onderdelen beschermd.


Verschillende Huawei Ascend G6 4G hoesjes

Zoals je zelf je telefoon kiest, ga je ook voor een Huawei Ascend G6 4G hoesje dat bij je past. Weet je nog niet welk hoesje dit is, dan helpen wij je graag op weg. Hieronder leggen we uit welke mogelijkheden er bestaan en wat de verschillen zijn. Zo vind je het Huawei Ascend G6 4G hoesje waarbij jij je het prettigst voelt.

Een backcover
Wil je je telefoon beschermen tegen kras- en stootschade met een eenvoudig Huawei Ascend G6 4G hoesje? De backcover is het hoesje voor jou! Doordat het enkel de achterkant en de hoekjes bedekt, wordt het scherm vrij gelaten. Het voordeel hiervan is dat je te allen tijde moeiteloos het scherm kunt inzien en bedienen. Het nadeel is dat het scherm niet behoed wordt voor krassen en slijtage door dit Huawei Ascend G6 4G hoesje. Het gebruik van een screenprotector is dan ook een absolute must.

Een flipcase of een booktype
De flipcase is een Huawei Ascend G6 4G hoesje dat niet alleen de achterkant, maar ook de schermzijde van het toestel bedekt. Ook een booktype heeft dubbelzijdige bedekking. De voorkant klapt eenvoudig open, zodat het Huawei Ascend G6 4G hoesje ook tijdens telefoongebruik bescherming kan blijven bieden.

Een insteekhoesje of een portemonnee hoesje
Een Huawei Ascend G6 4G hoesje uit deze categorie is meestal een universeel hoesje dat ontworpen is om telefoons van elk formaat te kunnen beschermen. Alhoewel het dus niet noodzakelijk een strakke pasvorm zal bieden, is er wel vaak voldoende ruimte om naast je telefoon wat kleingeld of pasjes te bewaren. Zoek je een Huawei Ascend G6 4G hoesje dat werkelijk alle functies van je portemonnee overneemt, dan kies je voor een portemonnee hoesje. Deze Huawei Ascend G6 4G hoesjes kunnen enkel bescherming bieden wanneer de telefoon niet gebruikt wordt.


Waarom een Huawei Ascend G6 4G hoesje van TelefoonhoesjesXL?

Bij TelefoonhoesjesXL gaat het om duidelijkheid en voordeligheid. Wij zorgen ervoor dat jij keuze hebt uit de leukste en meest trendy Huawei Ascend G6 4G hoesjes. Onze producten zijn van hoge kwaliteit zodat jij je toestel zo goed mogelijk kunt beschermen tegen schade. We komen graag na wat we beloven:

 Verzenden: Je betaalt nooit verzendkosten bij TelefoonhoesjesXL
 Bezorgen: Een supersnelle levering, vandaag bestellen voor 21:00 uur = direct verstuurd
 Betalen: Betalen gebeurt altijd via een beveiligde verbinding
 Retourneren:   Product niet goed? Je hebt 30 dagen de tijd om zorgeloos te retourneren


Gerelateerde toestellen
TelefoonhoesjesXL is 2516 keer beoordeeld met gemiddeld een 9/10