Huawei Ascend G700 hoesjes

Lang genot met een Huawei Ascend G700 hoesje

Een smartphone is een uiterst handig bezit, maar helaas ook erg kwetsbaar. Een onvoorziene klap kan daarom al desastreuze gevolgen hebben voor de functionaliteit van het toestel. Een Huawei Ascend G700 hoesje voorkomt schade, zodat je zo lang mogelijk kunt genieten van de telefoon.


Verschillende Huawei Ascend G700 hoesjes

Voor welk type Huawei Ascend G700 hoesje kies je? Als je deze vraag nog niet kunt beantwoorden, helpen we je graag op weg. Hieronder worden de verschillen tussen diverse soorten Huawei Ascend G700 hoesjes uiteengezet.

De backcover
Dit Huawei Ascend G700 hoesje heeft eenvoud en gebruiksgemak hoog in het vaandel staan. Door de open voorkant is het niet alleen een licht telefoonhoesje, maar is ook het telefoonscherm altijd snel binnen handbereik. Direct opnemen of even snel een blik werpen op je telefoon behoren dus tot de mogelijkheden met dit Huawei Ascend G700 hoesje. Het nadeel is echter dat het scherm niet beschermd wordt tegen schade door scherpe objecten. Het gebruik van een screenprotector wordt daarom sterk aangeraden bij dit Huawei Ascend G700 hoesje.

De flipcase en de booktype
Met een handige voorkant die eenvoudig geopend kan worden, is de flipcase een uitstekende beschermer van je telefoon. Dit Huawei Ascend G700 hoesje voorkomt schade bij vallen, afkalving van de hoekjes en krassen in het scherm. Ook de booktype heeft het voordeel van tweezijdige bedekking. Een handige extra bij de booktype is de opbergruimte. Aan de binnenkant van dit Huawei Ascend G700 hoesje zijn vaak één of meerdere vakjes te vinden, waarin bankpasjes kunnen worden bewaard.

Het insteekhoesje
Alhoewel een Huawei Ascend G700 hoesje een mooie manier is om het uiterlijk van je telefoon te customizen, kan het zijn dat je juist veel waarde hecht aan de originele look van het toestel. Een insteekhoesje stelt je in staat te kunnen blijven genieten van deze look doordat het functioneert als een tasje waarin de telefoon wordt bewaard. Het nadeel van dit Huawei Ascend G700 hoesje is dat het niet kan voorkomen dat de telefoon schade oploopt als hij uit je handen valt terwijl je belt.


Waarom een Huawei Ascend G700 hoesje van TelefoonhoesjesXL?

Bij TelefoonhoesjesXL gaat het om duidelijkheid en voordeligheid. Wij zorgen ervoor dat jij keuze hebt uit de leukste en meest trendy Huawei Ascend G700 hoesjes. Onze producten zijn van hoge kwaliteit zodat jij je toestel zo goed mogelijk kunt beschermen tegen schade. We komen graag na wat we beloven:

 Verzenden: Je betaalt nooit verzendkosten bij TelefoonhoesjesXL
 Bezorgen: Een supersnelle levering, vandaag bestellen voor 21:00 uur = direct verstuurd
 Betalen: Betalen gebeurt altijd via een beveiligde verbinding
 Retourneren:   Product niet goed? Je hebt 30 dagen de tijd om zorgeloos te retourneren


Gerelateerde toestellen
TelefoonhoesjesXL is 2376 keer beoordeeld met gemiddeld een 9/10