LG G2 Mini hoesjes

De voordelen van een LG G2 Mini hoesje

Om zo lang mogelijk plezier te beleven aan je telefoon, maak je gebruik van een LG G2 Mini hoesje. Niet alleen wordt bij vallen de klap geabsorbeerd, ook slijtage door dagelijks gebruik wordt voorkomen. Daarnaast zorgt een LG G2 Mini hoesje voor een nieuw en uniek uiterlijk van de telefoon.


Het LG G2 Mini hoesje voor jou

Wil je een simpel LG G2 Mini hoesje, of juist een model met veel extra’s? Waar en wanneer wil je dat je telefoon beschermd is? Antwoorden op deze vragen bepalen welk LG G2 Mini hoesje het beste bij jou past. Hieronder een kort overzicht van het aanbod.

Een insteekhoesje
Met een insteekhoesje kies je voor een LG G2 Mini hoesje dat optimale bescherming biedt wanneer de telefoon niet wordt gebruikt. Eenmaal in dit beschermingszakje, wordt zowel de behuizing als het scherm beschermd tegen kras- en stootschade. Het voordeel van dit LG G2 Mini hoesje is dat het je in staat stelt de telefoon in zijn originele vorm en ontwerp te gebruiken. Het nadeel is dat de telefoon tijdens een gesprek uit je hand kan vallen en alsnog beschadigd raakt.

Een flipcase of een booktype
Ook de flipcase en de booktype beschermen voor- en achterzijde van de telefoon. Wel kunnen de boven- en onderzijden of de zijkanten van de telefoon onbedekt blijven. Een belangrijk verschil met het insteekhoesje is dat een LG G2 Mini hoesje uit deze categorie ook zorgt voor bescherming tijdens gebruik. Kies voor een booktype als je een LG G2 Mini hoesje wilt dat zijwaarts opent of als je op zoek bent naar een hoesje met opbergruimte voor pasjes.

Een backcover
De backcover is een LG G2 Mini hoesje dat het scherm ongemoeid laat. Geen bescherming tegen krassen in het scherm door de sleutels in je broekzak dus, maar wel een scherm dat altijd direct zichtbaar is. Een zeer eenvoudig en gebruiksvriendelijk LG G2 Mini hoesje dus. De backcover bestaat in TPU-siliconen softcase varianten en in stevige kunststof hardcase varianten. Om het scherm toch voldoende bescherming te geven, kun je een screenprotector gebruiken in combinatie met dit LG G2 Mini hoesje.


Waarom een LG G2 Mini hoesje van TelefoonhoesjesXL?

Bij TelefoonhoesjesXL gaat het om duidelijkheid en voordeligheid. Wij zorgen ervoor dat jij keuze hebt uit de leukste en meest trendy LG G2 Mini hoesjes. Onze producten zijn van hoge kwaliteit zodat jij je toestel zo goed mogelijk kunt beschermen tegen schade. We komen graag na wat we beloven:

✔  Verzenden: Je betaalt nooit verzendkosten bij TelefoonhoesjesXL
Bezorgen: Een supersnelle levering, vandaag bestellen voor 21:00 uur = direct verstuurd
Betalen: Betalen gebeurt altijd via een beveiligde verbinding
Retourneren:   Product niet goed? Je hebt 30 dagen de tijd om zorgeloos te retourneren


Gerelateerde toestellen
TelefoonhoesjesXL is 2639 keer beoordeeld met gemiddeld een 9/10