LG G3 S hoesjes

Voorkom beschadiging

Van een omvallend glas water tot de scherpe sleutels in uw tas, beschadiging van uw telefoon ligt constant op de loer. Met een LG G3 S hoesje voorkom je kras- en stootschade en blijft je telefoon langer mooi en functioneel.


Aanbod en mogelijkheden

Je kiest voor het LG G3 S hoesje dat aansluit bij je eigen wensen. Weet je nog niet welk hoesje je wilt aanschaffen? Met onderstaand overzicht ben je op de hoogte van het aanbod en de mogelijkheden.

Backcovers
Je wilt een LG G3 S hoesje dat gebruiksvriendelijk is en waarvan je vergeet dat het continu je telefoon beschermt? De backcover is een eenvoudig LG G3 S hoesje, waarbij het scherm ongemoeid wordt gelaten. Geen bescherming tegen krassen in het scherm dus, maar wel schokabsorptie bij stoten en het voorkomen van slijtage aan de achterkant en hoekjes. De opening aan de voorkant van dit LG G3 S hoesje is bovendien erg handig, want zo hoef je nooit het scherm vrij te maken om er op te kunnen kijken. Om schade aan het scherm te voorkomen kan bovendien gebruik worden gemaakt van een screenprotector.

Flipcases en booktypes
Liever wel bescherming van het scherm door een LG G3 S hoesje? Dan kies je voor een flipcase of een booktype. Deze LG G3 S hoesjes bedekken niet alleen de achterkant van de telefoon, maar beschermen ook het scherm. Daarnaast zijn de zijkanten en de boven- en onderkant van de telefoon in de meeste gevallen ook bedekt. De booktype is bovendien vaak uitgerust met opbergruimte. Zo bewaar je pasjes of briefgeld samen met je telefoon in hetzelfde LG G3 S hoesje.

Insteekhoesjes
Als je een LG G3 S hoesje wilt dat je telefoon beschermt, maar ook de mogelijkheid geeft om met een onaangekleed toestel te bellen, kies je voor een insteekhoesje. Doordat dit LG G3 S hoesje werkt als een klein tasje, beschermt het de telefoon enkel wanneer je deze niet gebruikt. Laat het toestel tijdens een gesprek dus niet uit je hand glippen! Omdat LG G3 S hoesjes in deze categorie meestal universele telefoonhoesjes zijn, bieden ze niet altijd een strakke pasvorm, maar hebben ze vaak wel voldoende opbergruimte.


Waarom een LG G3 S hoesje van TelefoonhoesjesXL?

Bij TelefoonhoesjesXL gaat het om duidelijkheid en voordeligheid. Wij zorgen ervoor dat jij keuze hebt uit de leukste en meest trendy LG G3 S hoesjes. Onze producten zijn van hoge kwaliteit zodat jij je toestel zo goed mogelijk kunt beschermen tegen schade. We komen graag na wat we beloven:

✔  Verzenden: Je betaalt nooit verzendkosten bij TelefoonhoesjesXL
Bezorgen: Een supersnelle levering, vandaag bestellen voor 21:00 uur = direct verstuurd
Betalen: Betalen gebeurt altijd via een beveiligde verbinding
Retourneren:   Product niet goed? Je hebt 30 dagen de tijd om zorgeloos te retourneren


Gerelateerde toestellen
TelefoonhoesjesXL is 2783 keer beoordeeld met gemiddeld een 9/10