LG L Fino hoesjes

Bescherm je telefoon

Moderne telefoons zijn dun, licht en hebben onvoorstelbare mogelijkheden. De keerzijde hiervan is dat ze kwetsbaar zijn. Na een enkele ongelukkige klap kan het toestel het soms al begeven. Met een LG L Fino hoesje geef je je telefoon de bescherming die hij verdient en voorkom je kras- en stootschade.


Soorten LG L Fino hoesjes

Met welk hoesje bescherm jij je telefoon? De keuze is volledig afhankelijk van je persoonlijke wensen. Als je de verschillen tussen de meest voorkomende soorten LG L Fino hoesjes kent, is de keus zo gemaakt.

Backcovers
Je wilt beschadiging aan je telefoon voorkomen, maar hebt geen zin in extra moeite om op je scherm te kijken? Dan biedt de backcover uitkomst. Dit LG L Fino hoesje beschermt de achterkant en de hoekjes van je telefoon, maar laat het scherm ongemoeid. Het nadeel hiervan is natuurlijk dat sleutels en andere scherpe objecten een gevaar voor het scherm blijven vormen. Combineer dit LG L Fino hoesje daarom altijd met een screenprotector voor optimale bescherming.

Flipcases en booktypes
Een LG L Fino hoesje uit deze categorie bedekt de achterkant, de hoekjes en het scherm van de telefoon. Wel kunnen de onder- en bovenkant of de zijkanten onbedekt blijven. Alhoewel het scherm dus wordt behoed voor krassen, kan het altijd snel zichtbaar worden gemaakt door de voorkant open te klappen. De booktype is bovendien een uiterst handig LG L Fino hoesje, omdat aan de binnenkant ruimte is om pasjes of briefgeld op te bergen.

Insteekhoesjes en portemonnee hoesjes
Wil je een LG L Fino hoesje dat je telefoon niet bedekt als je ermee belt? Dan is het insteekhoesje iets voor jou. Omdat bij gebruik de telefoon uit het hoesje wordt gehaald, stelt het je in staat te bellen met het toestel in zijn oorspronkelijke formaat. Het portemonnee hoesje is een LG L Fino hoesje dat ook nog eens alle functionaliteit van je portemonnee overneemt.

Screenprotectors
Zonder touchscreen is je telefoon niet te gebruiken. Om het scherm van extra bescherming te voorzien combineer je je LG L Fino hoesje daarom met een screenprotector. Krassen en vettigheid worden effectief tegengegaan.


Waarom een LG L Fino hoesje van TelefoonhoesjesXL?

Bij TelefoonhoesjesXL gaat het om duidelijkheid en voordeligheid. Wij zorgen ervoor dat jij keuze hebt uit de leukste en meest trendy LG L Fino hoesjes. Onze producten zijn van hoge kwaliteit zodat jij je toestel zo goed mogelijk kunt beschermen tegen schade. We komen graag na wat we beloven:

✔  Verzenden: Je betaalt nooit verzendkosten bij TelefoonhoesjesXL
Bezorgen: Een supersnelle levering, vandaag bestellen voor 21:00 uur = direct verstuurd
Betalen: Betalen gebeurt altijd via een beveiligde verbinding
Retourneren:   Product niet goed? Je hebt 30 dagen de tijd om zorgeloos te retourneren


Gerelateerde toestellen
TelefoonhoesjesXL is 1506 keer beoordeeld met gemiddeld een 9.1/10