Lang en zorgeloos plezier

Het zou zonde zijn als je telefoon over enkele maanden al in een la verdwijnt. Toch is dit wat er vaak gebeurt met telefoons die een ongelukkige val maken. Om kras- en stootschade aan het toestel te voorkomen, gebruik je een LG L40 hoesje. Zo beleef je lang en zorgeloos plezier aan een mooi toestel.


Aanbod en mogelijkheden

Bij de aankoop van een Samsung Galaxy S5 Mini hoesje word je voor een ruime keuze gesteld. Weet je al welk type hoesje het beste aansluit bij jouw wensen? Zo niet, dan helpt onderstaand overzicht, waarin de verschillen worden toegelicht.

Insteekhoesjes en portemonnee hoesjes
In feite is een insteekhoesje een tasje, waarin je telefoon veilig kan worden opgeborgen. Dit LG L40 hoesje voorkomt dus schade wanneer de telefoon niet in gebruik is. Het voordeel hiervan is dat je tijdens het bellen beschikt over de telefoon in zijn oorspronkelijke uiterlijk. Het nadeel is dat de telefoon niet wordt beschermd in het onverhoopte geval dat deze tijdens een telefoongesprek uit je hand glipt. Voor een multifunctioneel LG L40 hoesje kies je het portemonnee hoesje. Hierin worden met het grootste gemak geld en pasjes naast je telefoon opgeborgen.

Flipcases en booktypes
Een LG L40 hoesje dat het scherm beschermt, maar waarin de telefoon ook tijdens gebruik beschermd wordt? Flipcases en booktypes hebben een schermbedekkende voorkant die in een handomdraai kan worden opengeklapt. Alhoewel dit LG L40 hoesje voor- en achterkant van de telefoon bedekt, kunnen de boven- en onderzijden of de zijkanten wel onbedekt blijven.

Backcovers
Bij dit LG L40 hoesje draait het om eenvoud en gebruiksvriendelijkheid. De achterkant van de telefoon en de hoekjes worden bedekt en behoed voor slijtage, maar het scherm wordt ongemoeid gelaten. Alhoewel dit betekent dat krasschade aan het scherm niet voorkomen kan worden, leidt het er wel toe dat er te allen tijde snel op het scherm gekeken kan worden. Bij dit LG L40 hoesje is elk gesprek dus in no-time aangenomen.

Screenprotectors
Een screenprotector is een folie dat schade aan het scherm voorkomt. Omdat het dun is en nauwelijks opvalt, kan het gecombineerd worden met elk type LG L40 hoesje. Omdat veel sreenprotectors zowel krassen als vingerafdrukken tegen gaan, zijn ze ook bruikbaar bij schermbedekkende LG L40 hoesjes.


Waarom een LG L40 hoesje van TelefoonhoesjesXL?

Bij TelefoonhoesjesXL gaat het om duidelijkheid en voordeligheid. Wij zorgen ervoor dat jij keuze hebt uit de leukste en meest trendy LG L40 hoesjes. Onze producten zijn van hoge kwaliteit zodat jij je toestel zo goed mogelijk kunt beschermen tegen schade. We komen graag na wat we beloven:

 Verzenden: Je betaalt nooit verzendkosten bij TelefoonhoesjesXL
 Bezorgen: Een supersnelle levering, vandaag bestellen voor 21:00 uur = direct verstuurd
 Betalen: Betalen gebeurt altijd via een beveiligde verbinding
 Retourneren:   Product niet goed? Je hebt 30 dagen de tijd om zorgeloos te retourneren


Gerelateerde toestellen
TelefoonhoesjesXL is 2376 keer beoordeeld met gemiddeld een 9/10