LG L65 hoesjes

Blijven genieten

Door je telefoon te voorzien van een LG L65 hoesje voorkom je niet alleen dat het toestel schade oploopt, je bepaalt ook zelf welke uitstraling je je telefoon geeft. Zo kun je langer blijven genieten van een mooie, werkende en unieke telefoon.


Je eigen wensen

Welk hoesje je gebruikt, hangt sterk af van je eigen wensen. Als je nog niet hebt besloten welk type LG L65 hoesje je wilt aanschaffen, kan onderstaand overzicht enige hulp bieden. De voor- en nadelen van de belangrijkste types LG L65 hoesjes worden hier kort beschreven.

De backcover
De achterkant en de hoekjes van je telefoon krijgen optimale bescherming met dit LG L65 hoesje. Kenmerkend is de open voorzijde, wat zowel een voordeel als een nadeel vormt. Doordat het scherm altijd direct toegankelijk blijft, kan er snel en eenvoudig even op het scherm worden gekeken of een gesprek worden aangenomen. De keerzijde is uiteraard dat bij dit LG L65 hoesje het kostbare scherm gevoelig blijft voor krassen. Het is daarom aan te raden om een backcover altijd te gebruiken in combinatie met een screenprotector.

De flipcase of booktype
Voor een LG L65 hoesje dat de achterkant en het scherm van de telefoon bedekt, kun je een flipcase of een booktype kiezen. Beide soorten LG L65 hoesjes hebben een voorkant, die eenvoudig open te klappen is om het scherm zichtbaar te maken. Krassen en barsten in het scherm worden voorkomen, terwijl het scherm snel vrijgemaakt kan worden. Aan de binnenkant zijn bovendien vaak opbergvakjes voor pasjes en briefgeld verwerkt, handig!

Het insteekhoesje
Een insteekhoesje is een universeel telefoonhoesje dat uitstekend kan worden gebruikt als LG L65 hoesje. Doordat de telefoon in zijn geheel uit het hoesje wordt gehaald voor gebruik, blijft deze zichtbaar in zijn originele glorie. Wie geen veranderingen wenst aan het uiterlijk van zijn telefoon kiest voor een insteekhoesje. Bij dit LG L65 hoesje ontvangt zowel het scherm als de behuizing optimale bescherming. Wel blijft het toestel kwetsbaar tijdens telefoongesprekken of ander gebruik van de telefoon.


Waarom een LG L65 hoesje van TelefoonhoesjesXL?

Bij TelefoonhoesjesXL gaat het om duidelijkheid en voordeligheid. Wij zorgen ervoor dat jij keuze hebt uit de leukste en meest trendy LG L65 hoesjes. Onze producten zijn van hoge kwaliteit zodat jij je toestel zo goed mogelijk kunt beschermen tegen schade. We komen graag na wat we beloven:

✔  Verzenden: Je betaalt nooit verzendkosten bij TelefoonhoesjesXL
Bezorgen: Een supersnelle levering, vandaag bestellen voor 21:00 uur = direct verstuurd
Betalen: Betalen gebeurt altijd via een beveiligde verbinding
Retourneren:   Product niet goed? Je hebt 30 dagen de tijd om zorgeloos te retourneren


Gerelateerde toestellen
TelefoonhoesjesXL is 1530 keer beoordeeld met gemiddeld een 9.1/10