LG Nexus 4 hoesjes

De leukste looks

Met een LG Nexus 4 hoesje om je telefoon genieten jullie beide van een upgrade waar je ‘u’ tegen zegt. Om te beginnen krijgt jouw smartphone een super toffe look en zal deze stralen als nooit tevoren. Jij kunt jouw stijl en smaak doorspelen in het LG Nexus 4 hoesje en deze vervolgens matchen met je outfit of accessoires. Daarnaast herken jij jouw telefoon terug uit duizenden als deze gehuld is in een uniek hoesje en onderscheid je jouw LG altijd van alle andere toestellen.


Nog veel meer voordelen

De leuke looks van het LG Nexus 4 hoesje is slechts één van de vele voordelen die het hoesje met zich meebrengt. Niet alleen jouw telefoon geniet van allerlei handigheidjes, ook jij kunt je voordeel er uithalen. Hier volgen een aantal pre’s van het hebben van een LG Nexus 4 hoesje.

De beste bescherming voor je telefoon
Het grootste voordeel van het LG Nexus 4 hoesje is uiteraard de uitstekende beschermingsfactor. Dankzij de stevige materialen is uw LG te allen tijde beschermd tegen gevaarlijke invloeden van buitenaf en is de kans op schade minimaal. Dit betekent natuurlijk niet dat jouw telefoon tegen alles bestand is, maar wel dat je de dagelijkse activiteiten zorgeloos kunt uitvoeren. Het LG Nexus 4 hoesje houdt je telefoon constant in de gaten, zodat jij tijd overhoudt voor andere en belangrijkere dingen in het leven.

Handige standaard
Het tweede voordeel van het LG Nexus 4 hoesje komt goed van pas als je dagelijks series, filmpjes, recepten of YouTube tutorials bekijkt op je telefoon. Veel hoesjes zijn namelijk uitgerust met een ingebouwde standaard en kunnen daardoor super makkelijk rechtop neergezet worden. Stop je telefoon in het LG Nexus 4 hoesje, zet hem neer in een comfortabele positie en ga zelf lekker achterover zitten. Je houdt je handen vrij voor het nadoen van de tutorial of voor het eten van een snack bij een filmpje.

Opbergruimtes
De handige opbergruimtes van vele booktype hoesjes zijn echt een must voor een snelle boodschap of een avondje uit. Het LG Nexus 4 hoesje wordt gecombineerd met je portemonnee, zodat je alle belangrijke items gemakkelijk op één plek bewaard. Zowel je telefoon, je bankpas, je boodschappenpas en –lijstje zijn binnen handbereik en vormen samen een compact en draagbaar geheel.


Waarom een LG Nexus 4 hoesje van TelefoonhoesjesXL?

Bij TelefoonhoesjesXL gaat het om duidelijkheid en voordeligheid. Wij zorgen ervoor dat jij keuze hebt uit de leukste en meest trendy LG Nexus 4 hoesjes. Onze producten zijn van hoge kwaliteit zodat jij je toestel zo goed mogelijk kunt beschermen tegen schade. We komen graag na wat we beloven:


✔  Verzenden:   Je betaalt nooit verzendkosten bij TelefoonhoesjesXL
Bezorgen: Een supersnelle levering, vandaag bestellen voor 21:00 uur = direct verstuurd
Betalen: Betalen gebeurt altijd via een beveiligde verbinding
Retourneren: Product niet goed? Je hebt 30 dagen de tijd om zorgeloos te retourneren


Gerelateerde toestellen
TelefoonhoesjesXL is 1530 keer beoordeeld met gemiddeld een 9.1/10