LG Spirit hoesjes

Tijd voor iets nieuws

Is het tijd voor een nieuwe outfit voor je smartphone? Schakel dan de hulp van het LG Spirit hoesje in en laat je telefoon stralen als nooit tevoren. Zorg dat het hoesje voorzien is van een printje, dat goed aansluit bij jouw wensen en tevens past bij je eigen kledingstijl. Een LG Spirit hoesje komt goed van pas als je het standaard LG-design zat bent en een verfrissende make-over wilt voor je telefoon.


Bescherming

Het LG Spirit hoesje biedt meer dan alleen de leuke looks. Het hoesje is oorspronkelijk ontworpen om jouw telefoon van de beste bescherming te voorzien en alle gevaarlijke invloeden van buitenaf op afstand te houden. Zo blijft je telefoon langer mooi en kun je deze tevens aanzienlijk langer gebruiken. Wanneer heb je de bescherming van het LG Spirit hoesje het hardste nodig?

In de tas of broekzak
Een groot struikelblok voor veel smartphonegebruikers is toch wel de tas of broekzak. We stoppen de telefoon zonder pardon in onze tas, schudden het onbewust alle kanten op en zijn vervolgens verbaasd als ons toestel met kras en al weer tevoorschijn komt. Hoe kan dit? Zonder LG Spirit hoesje is je smartphone kwetsbaar voor letterlijk alles. Je tas is vaak uitgerust met allerlei scherpe voorwerpen, zoals een sleutelbos, de gesp van een portemonnee, een zonnebril, een glazen parfumflesje en noem het maar op. Even schudden met de tas en de sleutelbos belandt boven op het beeldscherm van je toestel, je kunt zelf wel invullen hoe dat afloopt. Zorg dat jouw toestel voorzien is van het onmisbare LG Spirit hoesje en maak de omgeving veilig voor je telefoon.

Op vakantie
Ook op vakantie hebben we het LG Spirit hoesje drastisch hard nodig. De chaos en paniek begint allereerst al op het vliegveld, als jan en alleman moet inchecken en boarden. Er is totaal geen oog meer voor de smartphone en dit levert gevaarlijke situaties op. Voor je het weet laat je je toestel zomaar uit je handen glippen! Eenmaal op de vakantiebestemming loopt de LG gevaar door druppelende waterijsjes, zandkorrels, zomerse drankjes en zonnestralen. Voor je het weet is je toestel beschadigd en is de vakantiepret bedorven. Gebruik het LG Spirit hoesje om deze nachtmerrie te voorkomen en zorg dat jij én je smartphone heelhuids thuiskomen.


Waarom een LG Spirit hoesje van TelefoonhoesjesXL?

Bij TelefoonhoesjesXL gaat het om duidelijkheid en voordeligheid. Wij zorgen ervoor dat jij keuze hebt uit de leukste en meest trendy LG Spirit hoesjes. Onze producten zijn van hoge kwaliteit zodat jij je toestel zo goed mogelijk kunt beschermen tegen schade. We komen graag na wat we beloven:


✔  Verzenden:   Je betaalt nooit verzendkosten bij TelefoonhoesjesXL
Bezorgen: Een supersnelle levering, vandaag bestellen voor 21:00 uur = direct verstuurd
Betalen: Betalen gebeurt altijd via een beveiligde verbinding
Retourneren: Product niet goed? Je hebt 30 dagen de tijd om zorgeloos te retourneren


Gerelateerde toestellen
TelefoonhoesjesXL is 2516 keer beoordeeld met gemiddeld een 9/10