Microsoft Lumia 532 hoesjes

Lang genieten

Je telefoon is een kwetsbaar en kostbaar product, dat je dag in dag uit gebruikt. Slijtage en ongelukken kunnen er daarom toe leiden dat je smartphone er uit gaat zien als een afdankertje, dat hapert bij het openen van je favoriete apps. Niet prettig, maar eenvoudig te voorkomen. Een Microsoft Lumia 532 hoesje biedt een optimale bescherming, zodat jij zo lang mogelijk van je telefoon geniet.


Verschillende Microsoft Lumia 532 hoesjes

Een Microsoft Lumia 532 hoesje stem je natuurlijk af op je eigen wensen. Heb je nog niet besloten welk type hoesje het beste bij jou past? Hieronder leer je de verschillen kennen, zodat de keuze wat makkelijker wordt.

Backcovers
Als je het belangrijk vindt om altijd snel op je scherm te kunnen kijken, is de keus snel gemaakt. Dit Microsoft Lumia 532 hoesje bedekt je touchscreen niet, maar biedt wel bescherming bij vallen en stoten. Voor een goede schermbescherming ben je bij dit hoesje aangewezen op een screenprotector.

Flipcases en booktypes
Dit is een Microsoft Lumia 532 hoesje dat de achterkant en de schermzijde bedekt, maar ook snelle toegang biedt tot de touchscreen. Handig zo’n flipcase of booktype dus, zeker omdat er vaak aan de binnenkant opbergruimte voor pasjes en briefgeld is. Ook de zijkanten en de boven- en onderkant van je telefoon worden in de meeste gevallen bedekt door dit Microsoft Lumia 532 hoesje, dankzij een stevige houder aan de binnenzijde.

Portemonnee hoesjes en insteekhoesjes
Je telefoon beschermen in een opbergtasje en genieten van het oorspronkelijke design als je aan het bellen bent? Dan is een insteekhoesje het Microsoft Lumia 532 hoesje voor jou. Een portemonnee hoesje heeft bovendien alle mogelijkheden van een gewone portemonnee. Dit is een uiterst praktisch en multifunctioneel Microsoft Lumia 532 hoesje.

Screenprotectors
Je Microsoft Lumia 532 hoesje kan niet op elk moment krassen in het scherm voorkomen. Een screenprotector zit stevig over je scherm geplakt en doet dit dus wel. Bovendien zorgt het ervoor dat vette vlekken en lichtweerspiegeling worden tegengegaan. Een screenprotector kan dus een uitstekende aanvulling vormen op elk type Microsoft Lumia 532 hoesje.


Waarom een Microsoft Lumia 532 hoesje van TelefoonhoesjesXL?

Bij TelefoonhoesjesXL gaat het om duidelijkheid en voordeligheid. Wij zorgen ervoor dat jij keuze hebt uit de leukste en meest trendy Microsoft Lumia 532 hoesjes. Onze producten zijn van hoge kwaliteit zodat jij je toestel zo goed mogelijk kunt beschermen tegen schade. We komen graag na wat we beloven:


Verzenden: Je betaalt nooit verzendkosten bij TelefoonhoesjesXL
Bezorgen: Een supersnelle levering, vandaag bestellen voor 21:00 uur = direct verstuurd
Betalen: Betalen gebeurt altijd via een beveiligde verbinding
✔  Retourneren:   Product niet goed? Je hebt 30 dagen de tijd om zorgeloos te retourneren


Gerelateerde toestellen
TelefoonhoesjesXL is 2919 keer beoordeeld met gemiddeld een 9/10