Microsoft Lumia 640 XL hoesjes

Voorzichtig gebruik

Er zijn maar weinig producten waarbij een voorzichtige omgang zo belangrijk is als bij je smartphone. Niet alleen omdat hij kostbaar is, maar ook omdat de technologie eenvoudig beschadigd kan raken. Met een Microsoft Lumia 640 XL hoesje zorg je voor de gewenste bescherming.


Een variëteit aan Microsoft Lumia 640 XL hoesjes

Er bestaat een grote variëteit aan Microsoft Lumia 640 XL hoesjes. Van vrolijk en kleurrijk tot zakelijk en stijlvol. Van eenvoudig en gebruiksvriendelijk tot multifunctioneel. Ken je de verschillen nog niet? Lees dan hieronder waar je keuze uit bestaat.

Een backcover
Een backcover zorgt ervoor dat schokken en harde klappen worden opgevangen. Omdat dit Microsoft Lumia 640 XL hoesje je scherm niet bedekt, kun je altijd snel berichten lezen of een gesprek aannemen. Handig en gebruiksvriendelijk dus. Bedenk je wel dat krassen in je scherm op de loer blijven liggen bij een backcover. Voor een optimale bescherming combineer je dit Microsoft Lumia 640 XL hoesje daarom met een screenprotector.

Een insteekhoesje of een portemonnee hoesje
Ben je bang dat je door een Microsoft Lumia 640 XL hoesje het oorspronkelijke design van je telefoon nooit meer te zien krijgt? Ga dan voor een insteekhoesje. Hierin bewaar je je telefoon veilig op de momenten dat je niet belt. Tijdens telefoongebruik heb je echter het toestel in zijn originele kleur, afmeting en vorm in je hand. Zoek je een Microsoft Lumia 640 XL hoesje om naast je telefoon ook je waardevolle spullen in op te bergen? Dan is een portemonnee hoesje de oplossing.

Een flipcase of een booktype
Geen zorgen over krassen in je touchscreen, maar toch snel op het scherm kijken met een Microsoft Lumia 640 XL hoesje uit deze categorie. Voor- en achterkant van je toestel worden bedekt en vaak zijn deze hoesjes tevens uitgerust met een stevige houder, die bescherming biedt aan de zijkanten en hoekjes. Een flipcase opent naar boven toe, een booktype opent zijwaarts. Dit tweede Microsoft Lumia 640 XL hoesje is bovendien vaak voorzien van een of meerdere opbergvakjes voor pasjes of briefgeld.

Screenprotectors
Krassen, vingerafdrukken en schittering van licht voorkom je eenvoudig met een screenprotector. Een handige aanvulling dus op een Microsoft Lumia 640 XL hoesje van welk type dan ook.


Waarom een Microsoft Lumia 640 XL hoesje van TelefoonhoesjesXL?

Bij TelefoonhoesjesXL gaat het om duidelijkheid en voordeligheid. Wij zorgen ervoor dat jij keuze hebt uit de leukste en meest trendy Microsoft Lumia 640 XL hoesjes. Onze producten zijn van hoge kwaliteit zodat jij je toestel zo goed mogelijk kunt beschermen tegen schade. We komen graag na wat we beloven:


Verzenden: Je betaalt nooit verzendkosten bij TelefoonhoesjesXL
Bezorgen: Een supersnelle levering, vandaag bestellen voor 21:00 uur = direct verstuurd
Betalen: Betalen gebeurt altijd via een beveiligde verbinding
✔  Retourneren:   Product niet goed? Je hebt 30 dagen de tijd om zorgeloos te retourneren


Gerelateerde toestellen
TelefoonhoesjesXL is 2925 keer beoordeeld met gemiddeld een 9/10