Nokia Lumia 1020 hoesjes

Een beschermende laag

Schade aan een smartphone is snel opgelopen. De interne onderdelen zijn gevoelig en kunnen bij een ongelukkige klap een storing opleveren. Met een Nokia Lumia 1020 hoesje geef je je telefoon een beschermende laag en voorkom je beschadiging.


Aansluiting aan jouw wensen

Je bepaalt zelf de specifieke eigenschappen van je Nokia Lumia 1020 hoesje. Uit een grote diversiteit aan hoesjes kies je het model dat het best aansluit bij jouw wensen. Hieronder leggen we de belangrijkste verschillen uit.

Insteekhoesjes en portemonnee hoesjes
Een insteekhoesje is vaak een universeel telefoonhoesje. Niet specifiek ontworpen voor jouw toestel, maar uitstekend te gebruiken als Nokia Lumia 1020 hoesje. Behalve dat er vaak voldoende ruimte zal zijn om pasjes of briefgeld naast je telefoon te bewaren, stelt dit hoesje je in staat met een `kaal’ toestel te bellen. Dit Lumia 1020 hoesje werkt namelijk als een klein tasje, waar het toestel uitgehaald wordt voor gebruik. Erg prettig als je graag belt met de telefoon in zijn originele formaat. Het nadeel is dat dit hoesje geen bescherming biedt op het onvoorziene moment dat de telefoon tijdens een gesprek uit je hand valt. Wil je een insteekhoesje met extra functionaliteit, dan ga je voor het portemonnee hoesje. Dit 1020 hoesje heeft speciale opbergruimte voor geld, pasjes, make-up en andere kleine accessoires.

Booktypes en flipcases
Terwijl het insteekhoesje alleen bescherming biedt als je de telefoon niet gebruikt, bedekt een booktype of flipcase het toestel altijd. Om te bellen wordt de voorzijde van dit Nokia Lumia 1020 hoesje omhoog of opzij geklapt. Een tweede verschil is dat bij booktypes en flipcases de boven- en onderkanten of de zijkanten vaak open zijn. Een handig Nokia Lumia 1020 hoesje dus, maar geen volledige bedekking.

Backcovers
Een derde soort Nokia Lumia 1020 hoesje is de backcover. Je kunt kiezen uit softcases vervaardigd van zacht, schokabsorberend materiaal of stevige kunststof hardcases. Karakteristiek voor dit model is de open voorkant. Wil je altijd snel een blik kunnen werpen op het scherm, dan is dit ideaal. Een minpunt is echter dat het onbedekte scherm gevoelig blijft voor krassen. Dit Nokia Lumia 1020 hoesje gaat dan ook uitstekend samen met een screenprotector.


Waarom een Nokia Lumia 1020 hoesje van TelefoonhoesjesXL?

Bij TelefoonhoesjesXL gaat het om duidelijkheid en voordeligheid. Wij zorgen ervoor dat jij keuze hebt uit de leukste en meest trendy Nokia Lumia 1020 hoesjes. Onze producten zijn van hoge kwaliteit zodat jij je toestel zo goed mogelijk kunt beschermen tegen schade. We komen graag na wat we beloven:

 Verzenden: Je betaalt nooit verzendkosten bij TelefoonhoesjesXL
 Bezorgen: Een supersnelle levering, vandaag bestellen voor 21:00 uur = direct verstuurd
 Betalen: Betalen gebeurt altijd via een beveiligde verbinding
 Retourneren:   Product niet goed? Je hebt 30 dagen de tijd om zorgeloos te retourneren


Gerelateerde toestellen
TelefoonhoesjesXL is 1530 keer beoordeeld met gemiddeld een 9.1/10