Nokia Lumia 520 hoesjes

Meer dan schade voorkomen

Schade aan je telefoon kan effectief voorkomen worden met een Nokia Lumia 520 hoesje. Met een hoesje om je Nokia zorg je er niet alleen voor dat je telefoon goed blijft functioneren, maar geef je hem ook een nieuw en verzorgd uiterlijk.


Verschillende Nokia Lumia 520 hoesjes

Je hebt een zorgvuldige keuze gemaakt bij het uitzoeken van een telefoon. Uiteraard wil je ook een hoesje dat aansluit bij je eigen wensen. Hieronder vind je een overzicht met daarin de kwaliteiten van verschillende modellen Nokia Lumia 520 hoesjes.

De backcover
Een Nokia Lumia 520 hoesje dat enkel de achterzijde en de hoekjes van de telefoon beschermt, wordt een backcover genoemd. Slijtage aan de behuizing wordt voorkomen en klappen worden geabsorbeerd. Omdat het scherm onbedekt blijft, kost het geen extra moeite om het scherm te kunnen zien. Het nadeel hierbij is dat het scherm dus eenvoudig krassen op kan lopen. Kies voor dit Nokia Lumia 520 hoesje als je een licht en eenvoudig hoesje wilt en geef het scherm extra bescherming met een screenprotector.

De flipcase of booktype
In tegenstelling tot de backcover, bedekken de flipcase en de booktype de voorzijde van de telefoon wel. Behalve slijtage in de behuizing behoeden deze Nokia Lumia 520 hoesjes je telefoon dus ook voor krassen en barsten in het scherm. De flipcase opent naar boven toe, terwijl de booktype een Nokia Lumia 520 hoesje is dat zijwaarts opent. Deze hoesjes geven je telefoon een verzorgd uiterlijk en bieden vaak ruimte om pasjes en briefgeld in op te bergen. Een beschermend, stijlvol en nuttig Nokia Lumia 520 hoesje dus.

Het portemonnee hoesje of insteekhoesje
Je kunt er ook voor kiezen om een insteekhoesje of portemonnee hoesje te gebruiken als Nokia Lumia 520 hoesje. Hierbij kan de telefoon alleen gebruikt worden als deze uit het hoesje gehaald wordt. Als je veel waarde hecht aan het oorspronkelijke uiterlijk van je telefoon, kies je voor dit type Nokia Lumia 520 hoesje. Het grote voordeel van een portemonnee hoesje is de hoeveelheid aan opbergruimte. Genoeg voor kleingeld, pasjes of make-up.


Waarom een Nokia Lumia 520 hoesje van TelefoonhoesjesXL?

Bij TelefoonhoesjesXL gaat het om duidelijkheid en voordeligheid. Wij zorgen ervoor dat jij keuze hebt uit de leukste en meest trendy Nokia Lumia 520 hoesjes. Onze producten zijn van hoge kwaliteit zodat jij je toestel zo goed mogelijk kunt beschermen tegen schade. We komen graag na wat we beloven:

 Verzenden: Je betaalt nooit verzendkosten bij TelefoonhoesjesXL
 Bezorgen: Een supersnelle levering, vandaag bestellen voor 21:00 uur = direct verstuurd
 Betalen: Betalen gebeurt altijd via een beveiligde verbinding
 Retourneren:   Product niet goed? Je hebt 30 dagen de tijd om zorgeloos te retourneren


Gerelateerde toestellen
TelefoonhoesjesXL is 2629 keer beoordeeld met gemiddeld een 9/10