Nokia Lumia 530 hoesjes

Voorkom schade met een Nokia Lumia 530 hoesje

Natuurlijk zijn er de onvoorziene momenten waarop je telefoon een harde klap maakt en het scherm aan diggelen ligt. Veel mensen staan er echter niet bij stil dat dagelijks gebruik zorgt voor slijtage en zo ook het toestel beschadigt. Met een Nokia Lumia 530 hoesje voorkom je kras- en stootschade en kun je lang blijven genieten van je smartphone.


Jouw keuze

Bij de aanschaf van een Nokia Lumia 530 hoesje word je voor een grote keuze gesteld. Je kiest het makkelijkst en meest verstandig als je op de hoogte bent van de verschillende soorten hoesjes en hun onderlinge verschillen. Hier een korte samenvatting:

Insteekhoesjes en portemonnee hoesjes
Een insteekhoesje is een Nokia Lumia 530 hoesje dat functioneert als een zakje waarin het toestel veilig kan worden opgeborgen. Geen bescherming dus tijdens gebruik en op de onverhoopte ogenblikken dat de telefoon uit je hand glipt. Wel stelt het je in staat te bellen met het toestel in zijn oorspronkelijke formaten en design. Het portemonnee hoesje is een vergelijkbaar Nokia Lumia 530 hoesje waarin geld, pasjes, ov-chipkaart en andere accessoires kunnen worden opgeborgen.

Flipcases en booktypes
Bij dit Nokia Lumia 530 hoesje heeft je toestel altijd bescherming, doordat de telefoon er voor gebruik niet hoeft te worden uitgenomen. Omdat de voorkant eenvoudig kan worden opengeklapt, is het scherm bovendien snel zichtbaar. De flipcase en de booktype bedekken voor- en achterkant van het scherm, zodat het scherm wordt behoed voor krassen en ook het design van het Nokia Lumia 530 hoesje volledig tot zijn recht komt.

Backcovers
Wil je een hoesje waarbij het scherm ongemoeid blijft, kies dan voor dit Nokia Lumia 530 hoesje. Alleen de achterkant en de hoekjes worden bedekt, zodat de functionaliteit van het scherm altijd binnen handbereik is. Het nadeel bij dit Nokia Lumia 530 hoesje is natuurlijk dat het beeldscherm niet wordt beschermd tegen krasschade. Het gebruik van een screenprotector is dan ook onontbeerlijk.

Screenprotectors
Gebruik naast je Nokia Lumia 530 hoesje een screenprotector voor optimale bescherming en gebruiksgemak. Het folie voorkomt krassen en vaak ook vingerafdrukken op het scherm. Bovendien is het zeer dun, waardoor het nauwelijks opvalt en het Nokia Lumia 530 hoesje niet in de weg zit.


Waarom een Nokia Lumia 530 hoesje van TelefoonhoesjesXL?

Bij TelefoonhoesjesXL gaat het om duidelijkheid en voordeligheid. Wij zorgen ervoor dat jij keuze hebt uit de leukste en meest trendy Nokia Lumia 530 hoesjes. Onze producten zijn van hoge kwaliteit zodat jij je toestel zo goed mogelijk kunt beschermen tegen schade. We komen graag na wat we beloven:

 Verzenden: Je betaalt nooit verzendkosten bij TelefoonhoesjesXL
 Bezorgen: Een supersnelle levering, vandaag bestellen voor 21:00 uur = direct verstuurd
 Betalen: Betalen gebeurt altijd via een beveiligde verbinding
 Retourneren:   Product niet goed? Je hebt 30 dagen de tijd om zorgeloos te retourneren


Gerelateerde toestellen
TelefoonhoesjesXL is 1506 keer beoordeeld met gemiddeld een 9.1/10