Nokia Lumia 620 hoesjes

Een uniek uiterlijk

Met een Nokia Lumia 620 hoesje voorzie je je telefoon van een gloednieuw en uniek uiterlijk. Het toestel krijgt een persoonlijk tintje en wordt beschermd tegen schade bij vallen en stoten.


Verschillende Nokia Lumia 620 hoesjes

Er bestaan verschillende soorten Nokia Lumia 620 hoesjes. Heb je nog niet gekozen? Neem dit lijstje met veel voorkomende soorten hoesjes door en vind het hoesje dat het best bij je past.

Een insteekhoesje of een portemonnee hoesje
Het prettige aan dit Nokia Lumia 620 hoesje is dat het je laat bellen met de telefoon, zoals je die kent. Tijdens gebruik is de telefoon `kaal’ en als je klaar bent met bellen, berg je het toestel veilig op in het insteekhoesje. Het nadeel is dat de telefoon dus niet wordt beschermd in het geval dat deze tijdens gebruik op de grond valt. Een portemonnee hoesje laat je de telefoon samen met je waardevolle spullen opbergen. Een multifunctioneel Nokia Lumia 620 hoesje dat geld, pasjes en smartphone handig bij elkaar houdt.

Een flipcase of een booktype
Een Nokia Lumia 620 hoesje uit deze categorie heeft een handige voorkant, die opengeklapt kan worden. Zo wordt het scherm bedekt, maar kan het tevens gemakkelijk zichtbaar gemaakt worden. Omdat zowel voor- als achterkant van de telefoon bedekt worden, is ook het door jou gekozen design van het Nokia Lumia 620 hoesje goed te zien. Bovendien bieden deze hoesjes aan de binnenzijde vaak opbergruimte voor pasjes en briefgeld. 

Een backcover
De backcover is een Nokia Lumia 620 hoesje dat wel de achterkant en de hoekjes van de telefoon bedekt, maar het scherm ongemoeid laat. Hierdoor is het mogelijk altijd snel een blik te kunnen werpen op het scherm, zonder deze eerst vrij te hoeven maken. De keerzijde hiervan is dat krassen in het gevoelige scherm niet voorkomen worden door dit Nokia Lumia 620 hoesje.

Een screenprotector
Een Nokia Lumia 620 hoesje kan niet te allen tijde het scherm behoeden voor krassen. Een screenprotector kan dat wel en kan bovendien voorkomen dat vette vegen op het scherm ontstaan. Combineer je Nokia Lumia 620 hoesje met dit krasbestendige folie voor optimale bescherming.


Waarom een Nokia Lumia 620 hoesje van TelefoonhoesjesXL?

Bij TelefoonhoesjesXL gaat het om duidelijkheid en voordeligheid. Wij zorgen ervoor dat jij keuze hebt uit de leukste en meest trendy Nokia Lumia 620 hoesjes. Onze producten zijn van hoge kwaliteit zodat jij je toestel zo goed mogelijk kunt beschermen tegen schade. We komen graag na wat we beloven:

 Verzenden: Je betaalt nooit verzendkosten bij TelefoonhoesjesXL
 Bezorgen: Een supersnelle levering, vandaag bestellen voor 21:00 uur = direct verstuurd
 Betalen: Betalen gebeurt altijd via een beveiligde verbinding
 Retourneren:   Product niet goed? Je hebt 30 dagen de tijd om zorgeloos te retourneren


Gerelateerde toestellen
TelefoonhoesjesXL is 1425 keer beoordeeld met gemiddeld een 9.1/10