Nokia Lumia 625 hoesjes

Slijtage en krassen

Een telefoon is een kostbaar bezit, waarmee je graag zorgvuldig omgaat. Met een Nokia Lumia 625 hoesje voorkom je dat slijtage het toestel ontsiert en dat er na een ongelukkige val krassen in het scherm ontstaan.


Verschillende Nokia Lumia 625 hoesjes

Wil je een eenvoudig Nokia Lumia 625 hoesje of juist een hoesje met veel extra’s? Om de verschillen tussen de meest voorkomende modellen Nokia Lumia 625 hoesjes uit te leggen volgt hier een kort lijstje.

De backcover
De backcover is de meest eenvoudige van de Nokia Lumia 625 hoesjes. De achterkant van het toestel, maar ook de hoekjes worden bedekt, waardoor slijtage wordt voorkomen en schokken worden geabsorbeerd. Afhankelijk van je eigen voorkeur kies je voor een TPU-siliconen softcase of een stevige kunststof hardcase. Omdat bij dit model Nokia Lumia 625 hoesjes de voorkant van de telefoon niet wordt bedekt, is het scherm snel zichtbaar. Het gebruik van een screenprotector wordt bij dit Nokia Lumia 625 hoesje aangeraden om krassen in het scherm te voorkomen.

De flipcase of booktype
Dit Nokia Lumia 625 hoesje bedekt zowel de achterzijde als het scherm van het toestel. Enkel wanneer je de telefoon gebruikt, klap je de voorzijde omhoog (flipcase) of opzij (booktype). Dit Nokia Lumia 625 hoesje is niet alleen een goede beschermer van je telefoon, maar zorgt ook dat het door jou gekozen design en motief goed zichtbaar is. Een derde voordeel is de opbergruimte die vaak aan de binnenkant te vinden is. Zo gebruik je het Nokia Lumia 625 hoesje om je pinpas of ov-chipkaart altijd op zak te hebben.

Het insteekhoesje
Dit Nokia Lumia 625 hoesje is een klein tasje om je telefoon in te bewaren. Het toestel wordt optimaal beschermd terwijl je tijdens een gesprek gebruik maakt van een `naked’ toestel. Kies voor dit Nokia Lumia 625 hoesje als je gehecht bent aan de originele afmetingen en het uiterlijk zoals je gewend bent. Het nadeel van dit ontwerp is dat je telefoon tijdens gebruik volledig onbeschermd is en gevoelig blijft voor kras- en stootschade.

Het portemonnee hoesje
Dit laatste Nokia Lumia 625 hoesje lijkt sterk op een insteekhoesje. Het grote verschil is dat het ontworpen is als een portemonnee en voldoende ruimte biedt om geld, pasjes of kleine artikelen voor dagelijks gebruik in op te bergen. Het meest functionele onder de Nokia Lumia 625 hoesjes dus.


Waarom een Nokia Lumia 625 hoesje van TelefoonhoesjesXL?

Bij TelefoonhoesjesXL gaat het om duidelijkheid en voordeligheid. Wij zorgen ervoor dat jij keuze hebt uit de leukste en meest trendy Nokia Lumia 625 hoesjes. Onze producten zijn van hoge kwaliteit zodat jij je toestel zo goed mogelijk kunt beschermen tegen schade. We komen graag na wat we beloven:

 Verzenden: Je betaalt nooit verzendkosten bij TelefoonhoesjesXL
 Bezorgen: Een supersnelle levering, vandaag bestellen voor 21:00 uur = direct verstuurd
 Betalen: Betalen gebeurt altijd via een beveiligde verbinding
 Retourneren:   Product niet goed? Je hebt 30 dagen de tijd om zorgeloos te retourneren


Gerelateerde toestellen
TelefoonhoesjesXL is 2629 keer beoordeeld met gemiddeld een 9/10