Nokia Lumia 730 hoesjes

Voorkom beschadiging

Een barst in je scherm, een haperend toestel of een behuizing vol krassen? Intensief gebruik en onvoorziene momenten kunnen gevolgen hebben waar je liever niet aan wilt denken. Met een Nokia Lumia 730 hoesje voorkom je beschadiging en kun je langer blijven genieten van je telefoon.


Een Nokia Lumia 730 hoesje dat bij je past

Iedereen gebruikt zijn telefoon op zijn eigen manier. Hier hoort een hoesje bij dat aansluit bij jouw persoonlijke wensen. Wil je een gebruiksvriendelijk Nokia Lumia 730 hoesje of juist een model met handige extra’s? Wil je alleen je telefoon erin meenemen of ook je waardevolle spullen? Hieronder vind je het Nokia Lumia 730 hoesje dat bij je past.

De backcover
Dit Nokia Lumia 730 hoesje richt zich op bescherming van de achterkant van de telefoon. Het scherm blijft dus onbedekt en te allen tijde eenvoudig te bedienen. Het nadeel dat hierbij hoort is dat het scherm niet wordt behoed voor krassen. Bij dit Nokia Lumia 730 hoesje wordt het gebruik van een screenprotector sterk aangeraden.

De booktype en de flipcase
Een Nokia Lumia 730 hoesje uit deze categorie bedekt voor- en achterkant van de telefoon. Het grote voordeel is dat de voorkant eenvoudig kan worden opengeklapt om de touchscreen zichtbaar te maken. Door de tweezijdige bedekking komt bovendien het door jou gekozen ontwerp van je Nokia Lumia 730 hoesje optimaal tot zijn recht. Kies je voor een booktype, dan vind je aan de binnenkant handige opbergruimte voor bankpasjes

Het insteekhoesje en het portemonnee hoesje
Dit zijn de Nokia Lumia 730 hoesjes die het oorspronkelijke design van je telefoon niet aantasten. Ze functioneren als kleine tasjes, waarin je telefoon wordt opgeborgen en behoed voor kras- en stootschade. Tijdens gebruik dus enkel het kale toestel in zijn oorspronkelijke kleuren en afmetingen. Het portemonnee hoesje is een multifunctioneel Nokia Lumia 730 hoesje. Er is meer dan voldoende ruimte om niet alleen je telefoon, maar ook je geld, pasjes en kleine gebruiksartikelen in op te bergen.

De screenprotector
Niet elk Nokia Lumia 730 hoesje kan altijd schade aan het scherm voorkomen. Dit kraswerende folie of glas doet dat wel. Het is uiterst dun en vaak ook in staat vingerafdrukken te voorkomen. Het kan gecombineerd worden met elk type Nokia Lumia 730 hoesje.


Waarom een Nokia Lumia 730 hoesje van TelefoonhoesjesXL?

Bij TelefoonhoesjesXL gaat het om duidelijkheid en voordeligheid. Wij zorgen ervoor dat jij keuze hebt uit de leukste en meest trendy Nokia Lumia 730 hoesjes. Onze producten zijn van hoge kwaliteit zodat jij je toestel zo goed mogelijk kunt beschermen tegen schade. We komen graag na wat we beloven:

 Verzenden: Je betaalt nooit verzendkosten bij TelefoonhoesjesXL
 Bezorgen: Een supersnelle levering, vandaag bestellen voor 21:00 uur = direct verstuurd
 Betalen: Betalen gebeurt altijd via een beveiligde verbinding
 Retourneren:   Product niet goed? Je hebt 30 dagen de tijd om zorgeloos te retourneren


Gerelateerde toestellen
TelefoonhoesjesXL is 2639 keer beoordeeld met gemiddeld een 9/10