Nokia Lumia 735 hoesjes

Verleng de levensduur

Natuurlijk wil je zo lang mogelijk blijven genieten van je telefoon. Intensief gebruik en ongelukkige momenten kunnen de levensduur echter sterk verkorten. Met een Nokia Lumia 735 hoesje voorkom je beschadiging aan je telefoon en geef je hem bovendien een nieuw en uniek uiterlijk.


Een Nokia Lumia 735 hoesje voor jou

Telefoongebruik is persoonlijk. Je kiest een toestel naar jouw keuze, installeert apps die jij handig vindt en gebruikt dus ook een Nokia Lumia 735 hoesje dat aansluit op jouw wensen. Welk hoesje dit is, ontdek je door het onderstaande overzicht door te nemen.

Een portemonnee hoesjes of een insteekhoesje
Een van de voordelen van een Nokia Lumia 735 hoesje is dat het je de mogelijkheid biedt je telefoon een nieuw uiterlijk te geven. Wil je daarnaast nog gewoon blijven bellen met het toestel in zijn oorspronkelijke vorm en afmetingen, dan kies je voor een insteekhoesje. Hierbij wordt je telefoon optimaal beschermd als je er geen gebruik van maakt. Dit Nokia Lumia 735 hoesje functioneert dus als een klein, veilig tasje voor je telefoon. Een portemonnee hoesje is een bijzondere variant hiervan die de functionaliteit van je portemonnee overneemt.

Een flipcase of een booktype
Een Nokia Lumia 735 hoesje uit deze categorie bedekt voor- en achterkant van de telefoon maar laat meestal de onder- en bovenkant of de zijkanten ongemoeid. Het voordeel van dit type hoesje is dat de voorkant kan worden opengeklapt. Zo is het scherm eenvoudig zichtbaar te maken. Een booktype is bovendien vaak uitgerust met één of meerdere opbergvakjes, waarin pasjes of briefgeld kunnen worden meegenomen. Een zeer praktisch Nokia Lumia 735 hoesje dus.

Een backcover
De backcover is het meest eenvoudige Nokia Lumia 735 hoesje op de markt. Het bedekt de achterkant en de hoekjes van je telefoon, maar laat het scherm onbedekt. Hierdoor kun je altijd snel een gesprek aannemen of een nieuw bericht lezen. Dit Nokia Lumia 735 hoesje is niet in staat het scherm te beschermen tegen krassen door scherpe objecten. Het gebruik van een screenprotector wordt daarom bij dit Nokia Lumia 735 hoesje in het bijzonder aangeraden.


Waarom een Nokia Lumia 735 hoesje van TelefoonhoesjesXL?

Bij TelefoonhoesjesXL gaat het om duidelijkheid en voordeligheid. Wij zorgen ervoor dat jij keuze hebt uit de leukste en meest trendy Nokia Lumia 735 hoesjes. Onze producten zijn van hoge kwaliteit zodat jij je toestel zo goed mogelijk kunt beschermen tegen schade. We komen graag na wat we beloven:

 Verzenden: Je betaalt nooit verzendkosten bij TelefoonhoesjesXL
 Bezorgen: Een supersnelle levering, vandaag bestellen voor 21:00 uur = direct verstuurd
 Betalen: Betalen gebeurt altijd via een beveiligde verbinding
 Retourneren:   Product niet goed? Je hebt 30 dagen de tijd om zorgeloos te retourneren


Gerelateerde toestellen
TelefoonhoesjesXL is 2629 keer beoordeeld met gemiddeld een 9/10