Nokia Lumia 820 hoesjes

Voorkom schade

Een telefoon die op een harde vloer valt kan schade oplopen aan de behuizing, het scherm en aan de interne technologie. Met een Nokia Lumia 820 hoesje zorg je dat de telefoon optimale bescherming geniet.


Welk Nokia Lumia 820 hoesje?

Met welk Nokia Lumia 820 hoesje wil je je telefoon beschermen? Je kunt kiezen voor een eenvoudig hoesje of een versie met vele extra’s en handigheden. Hieronder een korte toelichting.

Backcover
Wil je een eenvoudig Nokia Lumia 820 hoesje dat kras- en stootschade voorkomt? De backcover is een lichte en efficiënte manier om je telefoon te beschermen. De achterkant wordt bedekt, maar het scherm wordt ongemoeid gelaten. Hierdoor kun je altijd snel en eenvoudig het scherm zien of een gesprek aannemen. Een nadeel van dit Nokia Lumia 820 hoesje is dat niet voorkomen wordt dat de sleutels in je broekzak krassen in het scherm veroorzaken. Omdat het scherm niet bedekt wordt, wordt het gebruik van een screenprotector aangeraden.

Flipcase en booktype
Een flipcase is een Nokia Lumia 820 hoesje dat behalve de achterkant, ook het scherm bedekt. Ondanks het bedekte scherm biedt dit hoesje toch een snelle toegang. Je hoeft enkel de voorzijde omhoog te vouwen om berichten te kunnen lezen. De booktype is een vergelijkbaar Nokia Lumia 820 hoesje dat dezelfde voordelen biedt en bovendien vaak opbergruimte heeft. Pasjes of briefgeld kunnen samen met je telefoon worden bewaard in dit handige Nokia Lumia 820 hoesje.

Portemonnee hoesjes en insteekhoesjes
Een Nokia Lumia 820 hoesje uit deze categorie is vaak een universeel hoesje dat ontworpen is om telefoons van elk formaat te kunnen beschermen tegen slijtage en kras- en stootschade. Omdat dit Nokia Lumia 820 hoesje werkt als een klein tasje, waarin de telefoon wordt bewaard als je hem niet gebruikt, kun je bellen met het toestel in zijn originele design en afmetingen. Mocht onverhoopt het toestel uit je handen vallen tijdens het bellen, dan is deze echter niet beschermd. Een handig Nokia Lumia 820 hoesje dus, maar voorzichtigheid blijft geboden.


Waarom een Nokia Lumia 820 hoesje van TelefoonhoesjesXL?

Bij TelefoonhoesjesXL gaat het om duidelijkheid en voordeligheid. Wij zorgen ervoor dat jij keuze hebt uit de leukste en meest trendy Nokia Lumia 820 hoesjes. Onze producten zijn van hoge kwaliteit zodat jij je toestel zo goed mogelijk kunt beschermen tegen schade. We komen graag na wat we beloven:

 Verzenden: Je betaalt nooit verzendkosten bij TelefoonhoesjesXL
 Bezorgen: Een supersnelle levering, vandaag bestellen voor 21:00 uur = direct verstuurd
 Betalen: Betalen gebeurt altijd via een beveiligde verbinding
 Retourneren:   Product niet goed? Je hebt 30 dagen de tijd om zorgeloos te retourneren


Gerelateerde toestellen
TelefoonhoesjesXL is 1530 keer beoordeeld met gemiddeld een 9.1/10