Nokia Lumia 830 hoesjes

Genieten zonder zorgen

Een Nokia Lumia 830 hoesje zorgt ervoor dat je telefoon optimale bescherming krijgt tegen kras- en stootschade. Zo kun je zorgeloos genieten van al het moois dat de telefoon je te bieden heeft.


Jouw keuze

Met een Nokia Lumia 830 hoesje geef je je telefoon een nieuw uiterlijk dat je zelf bepaalt. Ook kies je zelf wat voor soort hoesje je wilt gebruiken. Er bestaan namelijk belangrijke verschillen tussen de diverse soorten Nokia Lumia 830 hoesjes.

Een flipcase of een booktype
Een Nokia Lumia 830 hoesje uit deze categorie bedekt de achterkant van de telefoon en het scherm. Vaak zijn wel de zijkanten of de boven- en onderkant open. Het prettige aan dit type Nokia Lumia 830 hoesje is dat de voorkant eenvoudig kan worden opengeklapt. Zo heb je snelle toegang tot het scherm, maar worden ook krassen in het scherm voorkomen.

Een insteekhoesje of een portemonnee hoesje
Wil je een Nokia Lumia 830 hoesje dat enkel de telefoon bedekt wanneer je deze niet gebruikt? Dan kies je voor een insteekhoesje of een portemonnee hoesje. Om te bellen haal je de telefoon in zijn geheel uit het hoesje. Op andere momenten wordt het toestel bedekt en beschermd tegen kras- en stootschade. Een portemonnee hoesje is een Nokia Lumia 830 hoesje dat alle functies van je portemonnee overneemt. Genoeg opbergruimte dus.

Een backcover
Een Nokia Lumia 830 hoesje dat eenvoudiger is dan de bovenstaande hoesjes is de backcover. Karakteristiek is de open voorkant, waardoor het scherm ongemoeid wordt gelaten. Zo kun je te allen tijde snel opnemen of een vlugge blik op het scherm werpen. Gebruik wel een screenprotector om schade aan het scherm te voorkomen. Hiermee heb je een eenvoudig en gebruiksvriendelijk Nokia Lumia 830 hoesje, dat optimale bescherming biedt.

Een screenprotector
Niet elk Nokia Lumia 830 hoesje kan altijd voorkomen dat er krassen in het scherm ontstaan. Een screenprotector kan dat wel. Plak het folie eenvoudig over het scherm om krassen en vaak ook vingerafdrukken tegen te gaan. Het gebruik wordt sterk aangeraden bij een backcover, maar de screenprotector kan zijn nut bij elk type Nokia Lumia 830 hoesje bewijzen.


Waarom een Nokia Lumia 830 hoesje van TelefoonhoesjesXL?

Bij TelefoonhoesjesXL gaat het om duidelijkheid en voordeligheid. Wij zorgen ervoor dat jij keuze hebt uit de leukste en meest trendy Nokia Lumia 830 hoesjes. Onze producten zijn van hoge kwaliteit zodat jij je toestel zo goed mogelijk kunt beschermen tegen schade. We komen graag na wat we beloven:


 Verzenden: Je betaalt nooit verzendkosten bij TelefoonhoesjesXL
 Bezorgen: Een supersnelle levering, vandaag bestellen voor 21:00 uur = direct verstuurd
 Betalen: Betalen gebeurt altijd via een beveiligde verbinding
 Retourneren:  Product niet goed? Je hebt 30 dagen de tijd om zorgeloos te retourneren


Gerelateerde toestellen
TelefoonhoesjesXL is 2629 keer beoordeeld met gemiddeld een 9/10