Nokia Lumia 920 hoesjes

Beschermen met een Nokia Lumia 920 hoesje

Wil je je telefoon er mooi laten uitzien en ervoor zorgen dat een ongelukkige val niet het einde hoeft te betekenen? Met een Nokia Lumia 920 hoesje bescherm je je telefoon en kun je er onbezorgd van genieten.

Voor- en nadelen

Het ene Nokia Lumia 920 hoesje is het andere niet. Je hebt de keuze uit een gevarieerd aanbod aan soorten en modellen. Weet je niet welke het beste bij jouw wensen aansluit? In deze lijst vind je de voor- en nadelen van de belangrijkste soorten Nokia Lumia 920 hoesjes.

Het insteekhoesje en het portemonnee hoesje
Dit type Nokia Lumia 920 hoesje is bedoeld voor eenieder die graag belt met de telefoon in zijn originele afmetingen en design. Tijdens gebruik dus een onbeschermd toestel, maar na gebruik wordt de telefoon weer in deze beschermende laag gestoken. Wil je niet alleen genieten van het oorspronkelijke uiterlijk, maar je telefoon samen met je geld, pasjes en andere kostbaarheden bewaren? Dan is het portemonnee hoesje het Nokia Lumia 920 hoesje waarnaar je op zoek bent!

De flipcase en de booktype
Je wilt een Nokia Lumia 920 hoesje waar de telefoon niet uitgehaald hoeft te worden om te bellen en dat ook schermbedekking levert? Dan kies je voor een flipcase of een booktype. Beide hoesjes hebben een voorkant die het scherm behoedt voor krassen en die eenvoudig opengeklapt kan worden. Met een booktype kies je voor een handig Nokia Lumia 920 hoesje, want meestal is aan de binnenzijde kleine opbergruimte verwerkt.

De backcover
Eenvoud en gebruiksvriendelijkheid ten top bij dit Nokia Lumia 920 hoesje. Omdat enkel de achterkant en de hoekjes van de telefoon worden bedekt, maar het scherm ongemoeid blijft, kan elk gesprek snel worden aangenomen. Krassen in het kwetsbare scherm worden echter niet voorkomen door dit Nokia Lumia 920 hoesje. Het gebruik van een screenprotector is daarom een must.

Een screenprotector
Een Nokia Lumia 920 hoesje kan niet te allen tijde het scherm behoeden voor krassen. Een screenprotector kan dat wel en kan bovendien voorkomen dat vette vegen op het scherm ontstaan. Combineer je Nokia Lumia 920 hoesje met dit krasbestendige folie voor optimale bescherming.


Waarom een Nokia Lumia 920 hoesje van TelefoonhoesjesXL?

Bij TelefoonhoesjesXL gaat het om duidelijkheid en voordeligheid. Wij zorgen ervoor dat jij keuze hebt uit de leukste en meest trendy Nokia Lumia 920 hoesjes. Onze producten zijn van hoge kwaliteit zodat jij je toestel zo goed mogelijk kunt beschermen tegen schade. We komen graag na wat we beloven:

 Verzenden: Je betaalt nooit verzendkosten bij TelefoonhoesjesXL
 Bezorgen: Een supersnelle levering, vandaag bestellen voor 21:00 uur = direct verstuurd
 Betalen: Betalen gebeurt altijd via een beveiligde verbinding
 Retourneren:   Product niet goed? Je hebt 30 dagen de tijd om zorgeloos te retourneren


Gerelateerde toestellen
TelefoonhoesjesXL is 2307 keer beoordeeld met gemiddeld een 9/10