Nokia Lumia 925 hoesjes

Voorkom uitval en ontsiering

Beschadiging aan je telefoon ziet er onverzorgd uit. Een stapje erger is de schade die je telefoon doet haperen bij het openen van je favoriete apps. Voorkomen is beter dan genezen en het gebruik van een Nokia Lumia 925 hoesje is dan ook verstandig. Bovendien geef je met het hoesje een uniek uiterlijk aan het toestel.


Het juiste Nokia Lumia 925 hoesje voor jou

Je kiest je telefoon en bepaalt zelf welke apps je installeert. Het is dan ook logisch dat je een Nokia Lumia 925 hoesje kiest dat aan jouw wensen voldoet. Om erachter te komen welk hoesje dit is, hebben wij een lijst opgesteld met de meest voorkomende soorten Nokia Lumia 925 hoesjes en hun eigenschappen.

Het insteekhoesje
Een insteekhoesje kies je, omdat je zoekt naar een Nokia Lumia 925 hoesje dat je laat bellen met een `kaal’ toestel. Op deze momenten wordt het toestel niet beschermd tegen kras- en stootschade. Veel insteekhoesjes zijn universeel en kunnen ook telefoons van andere afmetingen beschermen. Een portemonnee hoesje biedt daarnaast ook nog eens de mogelijkheid om pasjes, briefgeld en eventueel andere voorwerpen mee te dragen in het Nokia Lumia 925 hoesje, erg praktisch dus!

De booktype en de flipcase
Heb je liever een Nokia Lumia 925 hoesje dat ook tijdens gesprekken schade kan voorkomen? Dan kun je kiezen voor een booktype of een flipcase. Het biedt de telefoon bescherming aan voor- en achterzijde en is daarnaast vaak uitgerust met een handige houder, die tevens de randen en hoekjes beschermt. Bij een Nokia Lumia 925 hoesje uit deze categorie kan de voorkant opengeklapt worden, waardoor het scherm eenvoudig zichtbaar gemaakt is.

De backcover
Een backcover is een licht en gebruiksvriendelijk Nokia Lumia 925 hoesje. Het bedekt de achterkant en de hoekjes van het toestel, maar laat het scherm onbedekt. Alhoewel schade aan het scherm dus niet wordt voorkomen, kun je zo te allen tijde snel opnemen of snel even checken of er nieuwe berichten binnen zijn. Het gebruik van een screenprotector bij dit Nokia Lumia 925 hoesje wordt aangeraden om krassen in het scherm te voorkomen.


Waarom een Nokia Lumia 925 hoesje van TelefoonhoesjesXL?

Bij TelefoonhoesjesXL gaat het om duidelijkheid en voordeligheid. Wij zorgen ervoor dat jij keuze hebt uit de leukste en meest trendy Nokia Lumia 925 hoesjes. Onze producten zijn van hoge kwaliteit zodat jij je toestel zo goed mogelijk kunt beschermen tegen schade. We komen graag na wat we beloven:

 Verzenden: Je betaalt nooit verzendkosten bij TelefoonhoesjesXL
 Bezorgen: Een supersnelle levering, vandaag bestellen voor 21:00 uur = direct verstuurd
 Betalen: Betalen gebeurt altijd via een beveiligde verbinding
 Retourneren:   Product niet goed? Je hebt 30 dagen de tijd om zorgeloos te retourneren


Gerelateerde toestellen
TelefoonhoesjesXL is 2629 keer beoordeeld met gemiddeld een 9/10