Nokia Lumia 930 hoesjes

Voorkom uitval en ontsiering

Je staat er liever niet bij stil, maar een telefoon die op een onvoorzien moment op de harde tegelvloer valt, kan onherstelbaar beschadigd raken. Om uitval, hapering en ontsiering te voorkomen gebruik je een Nokia Lumia 930 hoesje.


Een geschikt Nokia Lumia 930 hoesje

Het zal je niet ontgaan zijn dat je bij de aanschaf van een Nokia Lumia 930 hoesje voor een ruime keuze gesteld wordt. Welk hoesje het meest geschikt is voor jou, hangt af van je eigen voorkeuren. Een korte beschrijving van je opties:

De flipcase of de booktype
Een Nokia Lumia 930 hoesje uit deze categorie biedt bescherming van voor- en achterkant van de telefoon. Omdat soms de zijkanten of de boven- en onderkant wel open zijn, biedt het hoesje niet altijd volledige bedekking. Het gevoelige scherm wordt behoed voor krassen door de voorkant van het hoesje dat eenvoudig kan worden opengeklapt. De booktype is vaak voorzien van kleine opbergruimte voor pasjes en is dus een praktisch Nokia Lumia 930 hoesje. Door de dubbelzijdige bedekking is bovendien het door jou gekozen design van het hoesje altijd duidelijk zichtbaar. Een Nokia Lumia 930 hoesje van dit type is dus een goede keuze om je telefoon in een nieuw en uniek jasje te steken.

Het portemonnee hoesje of het insteekhoesje
Als je je telefoon een uitstekende bescherming en een verzorgde look wilt geven, maar ook met een `naked’ toestel wilt kunnen bellen, is het insteekhoesje de keuze voor jou. Dit Nokia Lumia 930 hoesje is op te vatten als een tasje om het toestel in te bewaren als je het niet gebruikt. Het nadeel is dat de telefoon niet wordt beschermd op het moment dat het per ongeluk uit je hand wordt gestoten als je belt. Het portemonnee hoesje is een multifunctioneel Nokia Lumia 930 hoesje en laat je je geld en pasjes samen met je telefoon bewaren.

De backcover
Vind je veel van de Nokia Lumia 930 hoesjes te groot of te onhandig? Dan kies je voor een backcover. Doordat dit hoesje het scherm ongemoeid laat, heb je altijd directe toegang tot alle telefoonfuncties. Het nadeel is dat dit Nokia Lumia 930 hoesje het scherm niet behoedt voor krassen. Gebruik bij een backcover daarom altijd een screenprotector voor optimale bescherming.


Waarom een Nokia Lumia 930 hoesje van TelefoonhoesjesXL?

Bij TelefoonhoesjesXL gaat het om duidelijkheid en voordeligheid. Wij zorgen ervoor dat jij keuze hebt uit de leukste en meest trendy Nokia Lumia 930 hoesjes. Onze producten zijn van hoge kwaliteit zodat jij je toestel zo goed mogelijk kunt beschermen tegen schade. We komen graag na wat we beloven:

 Verzenden: Je betaalt nooit verzendkosten bij TelefoonhoesjesXL
 Bezorgen: Een supersnelle levering, vandaag bestellen voor 21:00 uur = direct verstuurd
 Betalen: Betalen gebeurt altijd via een beveiligde verbinding
 Retourneren:   Product niet goed? Je hebt 30 dagen de tijd om zorgeloos te retourneren


Gerelateerde toestellen
TelefoonhoesjesXL is 2855 keer beoordeeld met gemiddeld een 9/10