Acer Liquid E3 hoesjes

Een lelijke barst

Je weet dat het belangrijk is om voorzichtig om te gaan met je telefoon. Hoe belangrijk precies, blijkt meestal pas als het te laat is. Je telefoon valt per ongeluk op de grond en er zit niet alleen een lelijke barst in het scherm, maar je bent ook de helft van je foto’s kwijt. Een Acer Liquid E3 hoesje beschermt je telefoon en kan dit soort narigheid op een eenvoudige manier voorkomen.


Soorten Acer Liquid E3 hoesjes

Welk Acer Liquid E3 hoesje kun je nu het beste gebruiken? Dat hangt er vanaf. Terwijl de één een hoesje zoekt dat vooral niet te groot moet zijn, wil de ander een model waar je ook geld en pasjes in kwijt kunt. Hieronder vind je het Acer Liquid E3 hoesje dat het beste aansluit bij jouw wensen.

Backcovers
Zoek je een Acer Liquid E3 hoesje dat eenvoudig is, maar optimaal schade aan de achterkant en hoekjes van de telefoon voorkomt? Dan is de backcover het Acer Liquid E3 hoesje voor jou. De voorkant van je telefoon blijft open bij dit model. Hierdoor kun je op elk moment zonder enige moeite je scherm bekijken en bedienen. Het nadeel is dat dit Acer Liquid E3 hoesje krassen en barsten in het scherm niet kan voorkomen. Wil je een backcover en toch schermbedekking? Maak dan gebruik van een screenprotector.

Flipcases en booktypes
Een Acer Liquid E3 hoesje uit deze categorie beschermt niet alleen de achterkant, maar ook het scherm van de telefoon. Zijkanten of boven- en onderkant blijven vaak wel onbedekt, zodat er geen volledige telefoonbedekking zal zijn. Het grote voordeel van dit type Acer Liquid E3 hoesjes is dat de voorkant gemakkelijk kan worden opengeklapt om het beeldscherm zichtbaar te maken. De booktype staat bovendien bekend als een multifunctioneel hoesje. Vaak vind je aan de binnenzijde handige vakjes waarin pasjes kunnen worden bewaard en is het hoesje uitgerust met een handige ingebouwde standaard.

Portemonnee hoesjes en insteekhoesjes
Omdat deze Acer Liquid E3 hoesjes werken als kleine tasjes, waarin je je telefoon veilig kunt opbergen, bieden ze enkel bescherming op de momenten dat je geen gebruik maakt van je toestel. Het voordeel is echter dat je tijdens een telefoongesprek het toestel in zijn oorspronkelijke vorm en afmetingen tot je beschikking hebt. Het portemonnee hoesje is een Acer Liquid E3 hoesje waarin je allerlei kleine accessoires met het grootste gemak kunt opbergen.


Waarom een Acer Liquid E3 hoesje van TelefoonhoesjesXL?

Bij TelefoonhoesjesXL gaat het om duidelijkheid en voordeligheid. Wij zorgen ervoor dat jij keuze hebt uit de leukste en meest trendy Acer Liquid E3 hoesjes. Onze producten zijn van hoge kwaliteit zodat jij je toestel zo goed mogelijk kunt beschermen tegen schade. We komen graag na wat we beloven:

✔  Verzenden: Je betaalt nooit verzendkosten bij TelefoonhoesjesXL
Bezorgen: Een supersnelle levering, vandaag bestellen voor 21:00 uur = direct verstuurd
Betalen: Betalen gebeurt altijd via een beveiligde verbinding
Retourneren:   Product niet goed? Je hebt 30 dagen de tijd om zorgeloos te retourneren


Gerelateerde toestellen
TelefoonhoesjesXL is 1530 keer beoordeeld met gemiddeld een 9.1/10