Acer Liquid Jade S55 Duo hoesjes

De voordelen van een Liquid Jade S55 Duo hoesje

Een gebarsten scherm, haperende apps en verdwenen bestanden. Dit zijn slechts enkele van de gevolgen die op kunnen treden als je smartphone per ongeluk uit je hand valt. Gelukkig kun je met een Acer Liquid Jade S55 Duo hoesje eenvoudig voor de juiste bescherming zorgen. En dat niet alleen, het toestel krijgt er namelijk ook een unieke uitstraling van.


Een groot aanbod

Erg prettig natuurlijk, dat grote aanbod aan Acer Liquid Jade S55 Duo covers. Je kunt kiezen uit verschillende modellen en een grote variatie aan materialen en kleuren. Zie je door alle bomen het bos even niet meer? Dat begrijpen we volledig. We zetten de belangrijkste opties daarom even op een rijtje.

Backcovers
Een backcover is een Acer Liquid Jade S55 Duo case die de achterkant en de randen van je toestel bedekt. Je telefoon wordt beschermd tegen beschadiging door krassen en stoten en bovendien blijft je touchscreen altijd vlug te bedienen. Backcovers komen in twee varianten. Je kunt kiezen uit flexibele, schokabsorberende softcases en stevige Acer Liquid Jade S55 Duo hardcases. Denk er in beide gevallen aan dat je voor het voorkomen van krassen in je scherm bent aangewezen op een screenprotector.

Flipcases, flipcovers en booktypes
Het grote voordeel van Acer Liquid Jade S55 Duo hoezen uit deze categorie is dat ze zowel de voor- als achterkant van je telefoon bedekken. Zo wordt schade aan interne onderdelen, behuizing én scherm optimaal voorkomen. De voorkant is eenvoudig open te vouwen en bovendien van binnen vaak voorzien van handige opbergruimte. Een flipcover is een bijzondere variant van de booktype, waarbij de originele achterkant van je toestel wordt vervangen. Zo zorgt het Liquid Jade S55 Duo hoesje voor uitstekende bescherming terwijl je telefoon prachtig slank blijft.

Portemonnee hoesjes en insteekhoesjes
De derde mogelijkheid is een Acer Liquid Jade S55 Duo case die werkt als een klein beschermingstasje. Insteekhoesjes en portemonnee hoesjes zijn twee varianten hiervan. Het handige aan deze modellen is dat je tijdens het bellen of ander gebruik een `naked' toestel tot je beschikking hebt. Beide Acer Liquid Jade S55 Duo cases zijn bovendien vaak universeel ontworpen. Niet op maat gemaakt dus, maar wel te gebruiken voor verschillende toestellen.

Screenprotectors
Kies je een Acer Liquid Jade S55 Duo hoes zonder bedekking van het scherm? Dan is een screenprotector absoluut geen overbodige luxe. Een veilige bescherming tegen sleutels en andere rondslingerende, scherpe objecten.


Waarom een Acer Liquid Jade S55 Duo hoesje van TelefoonhoesjesXL?

Bij TelefoonhoesjesXL gaat het om duidelijkheid en voordeligheid. Wij zorgen ervoor dat jij keuze hebt uit de leukste en meest trendy Acer Liquid Jade S55 Duo hoesjes. Onze producten zijn van hoge kwaliteit zodat jij je toestel zo goed mogelijk kunt beschermen tegen schade. We komen graag na wat we beloven:


Verzenden: Je betaalt nooit verzendkosten bij TelefoonhoesjesXL
Bezorgen: Een supersnelle levering, vandaag bestellen voor 21:00 = direct verstuurd
Betalen: Betalen gebeurt altijd via een beveiligde verbinding
Retourneren: Product niet goed? Je hebt 30 dagen de tijd om zorgeloos te retourneren


Gerelateerde toestellen
TelefoonhoesjesXL is 1425 keer beoordeeld met gemiddeld een 9.1/10