Acer Liquid Z220 hoesjes

De bescherming van een Acer Liquid Z220 hoesje

Niemand koopt een telefoon met het idee deze een maand later weer te vervangen. Met een beetje pech maakt je smartphone echter al binnen enkele dagen na aanschaf een fatale val. Zorg er daarom voor dat je het toestel zo snel mogelijk de bescherming van een Acer Liquid Z220 cover geeft.


Persoonlijke voorkeuren

Het is je ongetwijfeld opgevallen dat je bij het aanschaffen van een Acer Liquid Z220 hoesje een ruime keuze hebt. Welk type hoesje sluit het beste aan bij jouw wensen? Hieronder lichten we de verschillen kort toe, zodat het kiezen iets makkelijker wordt.

De backcovers
Backcovers zijn de Acer Liquid Z220 hoezen bij uitstek voor smartphonegebruikers die te allen tijde snel op hun scherm willen kunnen kijken. De nadruk ligt op bedekking van de achterzijde van het toestel. Het beeldscherm blijft onbedekt, zodat het hoesje nooit in de weg zit als je snel even wilt kijken of je een nieuw bericht ontvangen hebt. Om krassen in het scherm te voorkomen kun je dit Acer Liquid Z220 hoesje combineren met een screenprotector.

De booktypes en de flipcases
Deze Acer Liquid Z220 hoesjes zijn ideaal als je bescherming wilt bieden aan de voor- en achterkant van je telefoon, maar ook eenvoudig het scherm vrij wilt kunnen maken. Bij de flipcase klapt de voorzijde naar boven toe, bij een booktype opent deze als een boekenkaft. Een tweede verschil is dat de booktype in de meeste gevallen is voorzien van opbergruimte aan de binnenzijde, waardoor je tevens wat pasjes en losgeld in het Z220 hoesje kwijt kunt.

De insteekhoesjes en de portemonnee hoesjes
Zoek je een Acer Liquid Z220 hoes die je telefoon optimaal bedekt, maar je ook de mogelijkheid biedt te genieten van het oorspronkelijke uiterlijk? Dan kies je een insteekhoesje. Meestal zijn deze covers universeel ontworpen. Hierdoor zal je telefoon niet strak in het hoesje zitten en blijft er dus wat ruimte over om briefgeld in te bewaren. Mocht je nog meer waardevolle spullen in je Acer Liquid Z220 hoesje willen steken, dan ga je voor een portemonnee hoesje.

De screenprotectors
Waar een Acer Liquid Z220 cover je scherm niet altijd kan bedekken, doet een screenprotector dat wel. Een echte aanrader dus voor een optimale bescherming van je touchscreen. Bovendien is dit dé manier om vette vingerafdrukken en lichtweerspiegeling tegen te gaan.


Waarom een Acer Liquid Z220 hoesje van TelefoonhoesjesXL?

Bij TelefoonhoesjesXL gaat het om duidelijkheid en voordeligheid. Wij zorgen ervoor dat jij keuze hebt uit de leukste en meest trendy Acer Liquid Z220 hoesjes. Onze producten zijn van hoge kwaliteit zodat jij je toestel zo goed mogelijk kunt beschermen tegen schade. We komen graag na wat we beloven:


Verzenden: Je betaalt nooit verzendkosten bij TelefoonhoesjesXL
Bezorgen: Een supersnelle levering, vandaag bestellen voor 21:00 = direct verstuurd
Betalen: Betalen gebeurt altijd via een beveiligde verbinding
Retourneren: Product niet goed? Je hebt 30 dagen de tijd om zorgeloos te retourneren


Gerelateerde toestellen
TelefoonhoesjesXL is 1506 keer beoordeeld met gemiddeld een 9.1/10