Acer Liquid Z5 hoesjes

Gevoelige technologie

De ontwikkeling van smartphones doet iedereen versteld staan. Steeds weer worden ze dunner, sneller, krachtiger en hebben ze een scherper beeld. De keerzijde hiervan is dat moderne toestellen vol zitten met gevoelige technologie. Om optimale bescherming te bieden, gebruik je een Acer Liquid Z5 hoesje.


Persoonlijke voorkeuren

Kies je een hoesje met een strak design, of wil je juist een hoesje met een mooie afbeelding erop? De keus is volledig aan jou. Ook het soort Acer Liquid Z5 hoesje dat je kiest wordt bepaald door je persoonlijke voorkeuren. Wil je weten wat de opties zijn? We leggen het graag even uit.

Een portemonnee hoesje of insteekhoesje
Wil je een Acer Liquid Z5 hoesje dat je in staat stelt om tijdens een gesprek te bellen met een onbedekt toestel? Een insteekhoesje werkt als een tasje voor je telefoon, zodat je tijdens gebruik enkel de smartphone in zijn originele afmetingen in je hand hebt. Bedenk wel dat dit hoesje geen schade kan voorkomen als de telefoon tijdens een gesprek uit je hand wordt gestoten. Wil je een portemonnee en Acer Liquid Z5 hoesje in één, dan ga je voor het portemonnee hoesje. Hierin is ruimte voor zowel je telefoon als je geld, pasjes en andere kleine gebruiksartikelen.

Een backcover
Een backcover is een uiterst eenvoudig Acer Liquid Z5 hoesje. De telefoonbedekking beperkt zich tot de achterkant en de hoekjes. Even snel op je scherm kijken is bij dit hoesje dus makkelijker dan bij elk ander model. Het bijkomende nadeel is dat het onbedekte beeldscherm relatief snel krassen op kan lopen. Dit Acer Liquid Z5 hoesje vraagt er dus om gecombineerd te worden met een screenprotector.

Een flipcase of booktype
Zowel schermbedekking als eenvoudige bediening? De schermbedekking van een Acer Liquid Z5 hoesje uit deze categorie kan eenvoudig worden opengeklapt. Open het hoesje naar links (booktype) of naar boven (flipcase) en je hebt alle mogelijkheden van je smartphone binnen bereik. De booktype is bovendien een handig Acer Liquid Z5 hoesje, omdat het aan de binnenzijde meestal opbergvakjes bevat voor pasjes of briefgeld en is voorzien van een ingebouwde standaard om je toestel mee neer te zetten. Erg handig bij het bekijken van foto's en filmpjes!


Waarom een Acer Liquid Z5 hoesje van TelefoonhoesjesXL?

Bij TelefoonhoesjesXL gaat het om duidelijkheid en voordeligheid. Wij zorgen ervoor dat jij keuze hebt uit de leukste en meest trendy Acer Liquid Z5 hoesjes. Onze producten zijn van hoge kwaliteit zodat jij je toestel zo goed mogelijk kunt beschermen tegen schade. We komen graag na wat we beloven:

✔  Verzenden: Je betaalt nooit verzendkosten bij TelefoonhoesjesXL
Bezorgen: Een supersnelle levering, vandaag bestellen voor 21:00 uur = direct verstuurd
Betalen: Betalen gebeurt altijd via een beveiligde verbinding
Retourneren:   Product niet goed? Je hebt 30 dagen de tijd om zorgeloos te retourneren


Gerelateerde toestellen
TelefoonhoesjesXL is 1506 keer beoordeeld met gemiddeld een 9.1/10