Alcatel One Touch Idol 3 5.5 hoesjes

Wees er op tijd bij

”Wees verstandig”, je hebt het waarschijnlijk al honderden keren gehoord. Nu weer, maar dan in de context van je smartphone. Je telefoon is een kwetsbaar apparaat dat gevoelig reageert op diverse prikkels van buitenaf. De kleinste aanraking, stoot of opschudding veroorzaakt lelijke beschadigingen, zowel intern als extern. Als je veel om je gadget geeft en deze liever niet afstaat voor een reparatie, is het verstandig om je Alcatel One Touch Idol 3 5.5 op tijd van een hoesje te voorzien.


Ruim aanbod

Het is een kleine moeite een Alcatel One Touch Idol 3 5.5 hoesje aan te schaffen ter bescherming van je Alcatel. Je hebt het hoesje binnen no-time in huis en hoeft geen verzendkosten te betalen. Toch kan het ruime aanbod van TelefoonhoesjesXL.nl je in problemen brengen: welke moet je nou kiezen? Op het laagste niveau heb je de keuze tussen een achterkantje of een volledig omhulsel.

Achterkantje
Een achterkantje voorziet in de basisbescherming van jouw smartphone. Deze variant van het Alcatel One Touch Idol 3 5.5 hoesje bedekt de zij- en achterkant van jouw telefoon en biedt onder andere schokabsorberende bescherming. Dit model is verkrijgbaar in verschillende materialen en uitvoeringen: hout, aluminium, hard kunststof, TPU siliconen en textiel. Elk materiaal verzorgt een andere uitstraling voor je telefoon. Zo zorgt hout voor een vintage look, aluminium voor een industriële twist en hard kunststof voor een verzorgd totaalplaatje. Om de bescherming compleet te maken combineer je het Alcatel One Touch Idol 3 5.5 hoesje met een screenprotector en heb je een perfect duo in handen.

Volledig omhulsel
Vind je de ‘Alcatel One Touch Idol 3 5.5 hoesje – screenprotector combinatie’ niet voldoende voor jouw uiterst gevaarlijke en intensieve smartphonegebruik? Dan is een volledig omhulsel een beter alternatief. Het materiaal sluit naadloos om de contouren van je telefoon en komt altijd met een kunststof of TPU houder binnenin. Het magneetje sluit het totaal af en opent alleen als jij dat wenst. Bovendien komt deze vorm van het Alcatel One Touch Idol 3 5.5 hoesje vaak met opbergvakjes en een ingebouwde standaard binnenin. Multifunctioneel hè?


Waarom een Alcatel One Touch Idol 3 5.5 hoesje van TelefoonhoesjesXL?

Bij TelefoonhoesjesXL gaat het om duidelijkheid en voordeligheid. Wij zorgen ervoor dat jij keuze hebt uit de leukste en meest trendy Alcatel One Touch Idol 3 5.5 hoesjes. Onze producten zijn van hoge kwaliteit zodat jij je toestel zo goed mogelijk kunt beschermen tegen schade. We komen graag na wat we beloven:


Verzenden: Je betaalt nooit verzendkosten bij TelefoonhoesjesXL
Bezorgen: Een supersnelle levering, vandaag bestellen voor 21:00 uur = direct verstuurd
Betalen: Betalen gebeurt altijd via een beveiligde verbinding
Retourneren:  Product niet goed? Je hebt 30 dagen de tijd om zorgeloos te retourneren


Gerelateerde toestellen
TelefoonhoesjesXL is 1506 keer beoordeeld met gemiddeld een 9.1/10