Blackberry Q10 hoesjes

De juiste maatregelen tegen schade

Een ongeluk zit in een klein hoekje, dat weet iedereen. Maar wat betekent dat eigenlijk voor jouw telefoon? Ten eerste, je kunt niet voorzichtig genoeg zijn. Ook als je telefoon vrijwel nooit op de grond valt zullen er op den duur toch tekenen van ouderdom verschijnen. Deze slijtagesporen bestaan vaak uit kleine krasjes en deukjes op het beeldscherm, afgesleten randjes en slecht functionerende knopjes. Je zou verwachten dat slijtagesporen onvermijdelijk zijn, maar dat is niet helemaal waar. Door gebruik te maken van een Blackberry Q10 hoesje vertraag je het aftakelproces enorm en zal jouw toestel veel langer stralen.


Bescherming in vele situaties

Je zult je verbazen over hoe vaak het Blackberry Q10 hoesje wel niet van pas komt. Waarschijnlijk merk je het de meeste keren niet eens, omdat gevaren altijd onverwachts en zelfs onbewust toeslaan. Je stopt je telefoon even in je tas, maar hebt geen idee van hoe gevaarlijk het daar binnen is. Hetzelfde geldt voor een harde tafel of een plaats op het nachtkastje waar je je toestel neerlegt: stof en vuil slaan hier toe. Dankzij het Blackberry Q10 hoesje hoef jij je ook niet persé bewust te zijn van al deze gevaren, want de case vormt de hele dag een dikke beschermlaag voor jouw telefoon.

Primaire bescherming
Als jij over het algemeen erg zuinig met je toestel omgaat en deze niet vaak laat vallen, heb je aan een primaire bescherming misschien wel voldoende. Een achterkantje beschermt de zijkanten en achterkant van jouw toestel en weert de gevaarlijkste invloeden van buitenaf. Als finishing touch gebruik je een screenprotector voor het display en is het rondom tip top in orde.

Schokabsorberende bescherming
Ga jij iets onvoorzichtiger met je smartphone om of ben je nogal chaotisch van aard? Dan is een valpartij waarschijnlijk dagelijkse koek voor jou en vind je het ook de normaalste zaak van de wereld om je telefoon in je tas of broekzak te stoppen. Een rondom beschermend Blackberry Q10 hoesje is een must voor jou! De stevige materialen absorberen de hardste schokken bij een stoot of val en voorkomen schade door krassen en vuil. Bovendien vormt het Blackberry Q10 hoesje een stevige beschermlaag wanneer je toestel in je tas zit. Scherpe sleutels, vervelende broodkruimels en krassend muntgeld vormen geen gevaar meer voor je telefoon en dat is precies wat jij nodig hebt!


Waarom een Blackberry Q10 hoesje van TelefoonhoesjesXL?

Bij TelefoonhoesjesXL gaat het om duidelijkheid en voordeligheid. Wij zorgen ervoor dat jij keuze hebt uit de leukste en meest trendy Blackberry Q10 hoesjes. Onze producten zijn van hoge kwaliteit zodat jij je toestel zo goed mogelijk kunt beschermen tegen schade. We komen graag na wat we beloven:


Verzenden: Je betaalt nooit verzendkosten bij TelefoonhoesjesXL
Bezorgen: Een supersnelle levering, vandaag bestellen voor 21:00 uur = direct verstuurd
Betalen: Betalen gebeurt altijd via een beveiligde verbinding
Retourneren:  Product niet goed? Je hebt 30 dagen de tijd om zorgeloos te retourneren


Gerelateerde toestellen
TelefoonhoesjesXL is 1506 keer beoordeeld met gemiddeld een 9.1/10