Blackberry Z10 hoesjes

Voorzichtige omgang

Je smartphone is een kostbaar en kwetsbaar bezit, dus je gaat er voorzichtig mee om. Een Blackberry Z10 hoesje draagt daaraan bij. Door het toestel te hullen in dit beschermjasje, wordt ontsierende kras- en stootschade voorkomen en blijft de telefoon langer functioneel.


Soorten Blackberry Z10 hoesjes

Door te kiezen voor een specifiek Blackberry Z10 hoesje, bepaal je op welke manier de telefoon beschermd wordt. Weet je nog niet welk type hoesje je wilt gebruiken? Het lijstje hieronder helpt je op weg en zet de verschillen uiteen.

De backcover
De backcover staat voor eenvoudige en gebruiksvriendelijke telefoonbescherming. Dit Blackberry Z10 hoesje bedekt de achterkant van de telefoon en de hoekjes, maar laat het scherm open. Hierdoor kun je altijd zonder enige moeite een vlugge blik op het scherm werpen. Helaas betekent het ook dat dit Blackberry Z10 hoesje geen bescherming van het scherm biedt. Om krassen te voorkomen, wordt daarom sterk aangeraden gebruik te maken van een screenprotector.

De flipcase of booktype
Liever een Blackberry Z10 hoesje dat het scherm wel beschermt? De flipcase en de booktype bedekken voor- en achterzijde van de telefoon. De voorkant van het hoesje kan eenvoudig opengeklapt worden om het scherm zichtbaar te maken. Omdat vaak de zijkanten of de onder- en bovenkant van dit Blackberry Z10 hoesje open zijn, biedt het niet altijd volledige bedekking van de telefoon. Een bijkomend voordeel van de booktype is dat dit Blackberry Z10 hoesje meestal uitgerust is met opbergruimte voor pasjes of briefgeld.

Het portemonnee hoesje of insteekhoesje
Vind je de constante bedekking van je telefoon niets en wil je graag kunnen bellen met een onaangekleed toestel? Een Blackberry Z10 hoesje uit deze categorie werkt als een tasje waarin de smartphone veilig kan worden opgeborgen. Tijdens gebruik geniet je dus van de originele look en afmetingen van de telefoon. Vaak is een insteekhoesje universeel. Een strakke pasvorm wordt niet gegarandeerd, maar vaak is er wel genoeg ruimte om een of meerdere pasjes naast de telefoon te kunnen steken. Een Blackberry Z10 hoesje dat ontworpen is om zowel je telefoon als je andere kostbaarheden in op te bergen is het portemonnee hoesje. Speciale vakjes voor geld, pasjes en het verzorgde uiterlijk maken dit tot een multifunctioneel Blackberry Z10 hoesje.


Waarom een Blackberry Z10 hoesje van TelefoonhoesjesXL?

Bij TelefoonhoesjesXL gaat het om duidelijkheid en voordeligheid. Wij zorgen ervoor dat jij keuze hebt uit de leukste en meest trendy Blackberry Z10 hoesjes. Onze producten zijn van hoge kwaliteit zodat jij je toestel zo goed mogelijk kunt beschermen tegen schade. We komen graag na wat we beloven:

✔  Verzenden: Je betaalt nooit verzendkosten bij TelefoonhoesjesXL
Bezorgen: Een supersnelle levering, vandaag bestellen voor 21:00 uur = direct verstuurd
Betalen: Betalen gebeurt altijd via een beveiligde verbinding
Retourneren:   Product niet goed? Je hebt 30 dagen de tijd om zorgeloos te retourneren


Gerelateerde toestellen
TelefoonhoesjesXL is 1530 keer beoordeeld met gemiddeld een 9.1/10