Honor 4X hoesjes

Voorkom beschadigingen

Het bieden van bescherming staat absoluut centraal bij het Honor 4x hoesje. Beschadigingen zijn lelijk, vormen een gevaar voor je telefoon en maken absoluut geen deel uit van het standaard design van je Honor. Dus wat doen we eraan? Inderdaad een Honor 4x hoesje ter bescherming.


Je krijgt drie-in-één

Dat het Honor 4X hoesje bescherming biedt aan je telefoon weet natuurlijk iedereen. Wat veel mensen helaas niet weten, is dat de hoesjes nog zoveel meer leuke functies hebben. Lees snel verder en zorg dat jij wel helemaal up-to-date bent over alle mogelijkheden!

De portemonnee vervanger
Wist je dat jouw Honor 4x hoesje ook super goed kan functioneren als portemonnee? De booktype hoezen zijn vaak uitgerust met handige vakjes voor pasjes en briefgeld en bieden zo de ruimte om jouw belangrijkste bezittingen op één plek te bewaren. Het Honor 4X hoesje verandert dan in een twee-in-één accessoire en mag uiteraard overal mee naartoe. Ga je de wekelijkse boodschappen doen? Stop het boodschappenlijstje in het briefgeldvakje, de pinpas en bonuskaart in de passenvakjes en that’s all you need!

Stralend uiterlijk
Het Honor 4X hoesje wordt tevens gebruikt om je smartphone een nieuwe look te geven. Hijs je toestel in een nieuw outfitje en je zult het verschil in uitstraling direct merken. Het leuke van de Honor 4x hoesjes is dat je de looks precies kunt afstemmen met je eigen outfit of met het thema van de avond of dag. Zit je vandaag de hele dag op kantoor? Dan is een zakelijke, lederen hoes prima op z’n plaats. Heb je vrij genomen om je favoriete festival bij te wonen? Dan kies je uiteraard niet voor een zakelijke hoes, maar voor eentje met een hip printje. Wat staat er vandaag bij jou op het programma?

Handig vervoersmiddel
Ook onderweg komt het Honor 4X hoesje goed van pas. Wanneer je je kostbare Honor zonder bescherming vervoert in je broekzak of tas, zit de kans op beschadigingen er dik in. Wanneer je een Honor 4X hoesje om je telefoon hebt zitten, is het een heel ander verhaal. Het hoesje biedt de juiste bescherming tegen alle voorwerpen in je tas, die onverwachts beschadigingen kunnen opleveren. Denk bijvoorbeeld aan muntgeld, lippenstift, water en broodkruimels.


Waarom een Honor 4X hoesje van TelefoonhoesjesXL?

Bij TelefoonhoesjesXL gaat het om duidelijkheid en voordeligheid. Wij zorgen ervoor dat jij keuze hebt uit de leukste en meest trendy Honor 4X hoesjes. Onze producten zijn van hoge kwaliteit, zodat jij je toestel zo goed mogelijk kunt beschermen tegen schade. We komen graag na wat we beloven:


Verzenden: Je betaalt nooit verzendkosten bij TelefoonhoesjesXL
Bezorgen: Een supersnelle levering, vandaag bestellen voor 21:00 uur = direct verstuurd
Betalen: Betalen gebeurt altijd via een beveiligde verbinding
✔  Retourneren:   Product niet goed? Je hebt 30 dagen de tijd om zorgeloos te retourneren


Gerelateerde toestellen
TelefoonhoesjesXL is 1506 keer beoordeeld met gemiddeld een 9.1/10