Honor 5X hoesjes

Het oog wil ook wat

Tegenwoordig is het lastig om uniek te zijn en jezelf te onderscheiden van de menigte. Kleding wordt vaak op dezelfde plaatsen gekocht, evenals schoenen, tassen en sieraden. Gooi het eens over een andere boeg en onderscheid jezelf met een uniek Honor 5X hoesje! Er lopen in Nederland genoeg Honor gebruikers rond, allemaal met precies hetzelfde design. Gebruik het hoesje om een persoonlijke twist te geven aan je toestel en deze te onderscheiden van alle andere smartphone gebruikers.


Verschillende soorten bescherming

Voor velen is de uitstraling van het hoesje bijzaak en gaat het vooral om de kern ervan: bescherming. De Honor 5X hoesjes bieden elk op een andere manier bescherming aan je telefoon. Ben je niet helemaal op de hoogte van alle ins en outs van deze verschillen? Lees dan snel verder en maak de juiste beslissing.

Volledige bescherming
Zet jij alles op alles om je telefoon te beschermen? Dan zijn het booktype hoesje en de flipcase allebei zeer geschikt. Beide modellen bieden 360° bescherming rondom en voorzien je toestel van de best mogelijke bescherming. Toch zit er nog wel een verschil in beide Honor 5X hoesjes. Zo klapt de booktype variant open naar de zijkant, terwijl de flipcase dit naar onder doet. Ze sluiten beiden met een stevige magneetsluiting die enkel en alleen opent als jij dat wenst. Je vervoert je telefoon vanaf nu probleemloos in je tas of broekzak en overziet de gevolgen van een valpartij veel beter.

Achterkant bescherming
Zo’n relatief dikke beschermlaag is niet voor iedereen weggelegd. Een achterkantje is een stuk compacter en bedekt enkel de achter- en zijkant van het toestel. Deze primaire bescherming is voldoende als je normaal met je telefoon omgaat en ‘m niet met regelmaat op de grond laat vallen. Deze soort Honor 5X hoesjes komen in veel verschillende materialen, zoals hout, leder, aluminium, hard kunststof en TPU siliconen. Ze nemen vrij weinig ruimte in beslag, houden de contouren van je telefoon goed zichtbaar en verzwaren nauwelijks. Als je deze primitieve beschermingsvorm toch nog wat spannend vindt, combineer je het Honor 5X achterkantje met een screenprotector. Zo is je telefoon 360° gedekt, zonder dat je een immense case hoeft te gebruiken.


Waarom een Honor 5X hoesje van TelefoonhoesjesXL?

Bij TelefoonhoesjesXL gaat het om duidelijkheid en voordeligheid. Wij zorgen ervoor dat jij keuze hebt uit de leukste en meest trendy Honor 5X hoesjes. Onze producten zijn van hoge kwaliteit zodat jij je toestel zo goed mogelijk kunt beschermen tegen schade. We komen graag na wat we beloven:


Verzenden: Je betaalt nooit verzendkosten bij TelefoonhoesjesXL
Bezorgen: Een supersnelle levering, vandaag bestellen voor 21:00 uur = direct verstuurd
Betalen: Betalen gebeurt altijd via een beveiligde verbinding
✔  Retourneren:  Product niet goed? Je hebt 30 dagen de tijd om zorgeloos te retourneren


Gerelateerde toestellen
TelefoonhoesjesXL is 2376 keer beoordeeld met gemiddeld een 9/10