Honor 6 hoesjes

Voorzichtige omgang

Je smartphone is een kostbaar goed. Dat een enkele ongelukkige val ervoor kan zorgen dat er barsten in ontstaan of dat je favoriete apps beginnen te haperen, betekent dan ook dat het toestel bescherming verdient. Met een Honor 6 hoesje lever je die bescherming optimaal.


Verschillende Honor 6 hoesjes

Het ene Honor 6 hoesje is het andere niet. Er bestaan grote verschillen. Niet alleen kun je kiezen uit een breed aanbod in kleuren en materialen, ook bestaan er verschillende soorten Honor 6 hoesjes. Wil je weten welke soort voor jou het meest geschikt is? Neem het onderstaande overzicht dan door.

De backcover
Je kiest een backcover als je een Honor 6 hoesje zoekt dat geen belemmering in de bediening van je telefoon oplevert. De backcover beschermt de achterkant van het toestel en voorkomt ook afkalvende hoekjes, maar houdt het beeldscherm onbedekt. Zo kun je moeiteloos zien of er nieuwe berichten binnen zijn en snel een gesprek aannemen. De keerzijde hiervan is dat dit Honor 6 hoesje geen schade aan je touchscreen kan voorkomen. Tenzij je een screenprotector gebruikt natuurlijk.

De flipcase of booktype
Een Honor 6 hoesje uit deze categorie voorkomt kras- en stootschade aan het scherm, de achterkant en de hoekjes van je telefoon. De boven- en onderkant of juist de zijkanten van je toestel zullen in de meeste gevallen wel onbedekt blijven. Omdat de voorzijde van dit Honor 6 hoesje geopend kan worden, kun je met minimale inspanning de touchscreen zichtbaar en bedienbaar maken. De meeste booktypes zijn bovendien uitgerust met handige opbergvakjes voor pasjes en briefgeld.

Het insteekhoesje of portemonnee hoesje
Wil je bellen terwijl het oorspronkelijke design van je telefoon volledig zichtbaar is? Dan is het insteekhoesje het Honor 6 hoesje voor jou. Dit hoesje beschermt je toestel optimaal, maar enkel als je het niet gebruikt. Meestal is dit hoesje een universeel hoesje. Dit wil zeggen dat het ruim van opzet is en niet specifiek ontworpen voor de Honor 6. Het portemonnee hoesje beschikt over alles eigenschappen van een insteekhoesje heeft, maar heeft daarnaast ook alle kenmerken van een portemonnee. Hierdoor bewaar je al je kostbaarheden op één plek en bespaar je ruimte in je tas!


Waarom een Honor 6 hoesje van TelefoonhoesjesXL?

Bij TelefoonhoesjesXL gaat het om duidelijkheid en voordeligheid. Wij zorgen ervoor dat jij keuze hebt uit de leukste en meest trendy Honor 6 hoesjes. Onze producten zijn van hoge kwaliteit zodat jij je toestel zo goed mogelijk kunt beschermen tegen schade. We komen graag na wat we beloven:

 Verzenden: Je betaalt nooit verzendkosten bij TelefoonhoesjesXL
 Bezorgen: Een supersnelle levering, vandaag bestellen voor 21:00 uur = direct verstuurd
 Betalen: Betalen gebeurt altijd via een beveiligde verbinding
 Retourneren:   Product niet goed? Je hebt 30 dagen de tijd om zorgeloos te retourneren


Gerelateerde toestellen
TelefoonhoesjesXL is 2376 keer beoordeeld met gemiddeld een 9/10