Motorola Moto X 2014 hoesjes

Voorkom eenvoudige beschadiging

Smartphones zijn uiterst handig, maar zitten vol gevoelige technologie die eenvoudig beschadigd raakt. Om je telefoon mooi te houden en te beschermen tegen hapering en uitval, gebruik je een Motorola Moto X 2014 hoesje.


Aanbod aan Motorola Moto X 2014 hoesjes

Er bestaat een groot aanbod aan hoesjes. Door te letten op de specifieke kwaliteiten van de verschillende soorten hoesjes, vind je het Motorola Moto X 2014 hoesje dat aansluit bij jouw wensen. Bekijk de korte beschrijvingen hieronder om de verschillen te leren kennen.

De flipcases en de booktypes
Je kiest voor een flipcase of een booktype als je een Motorola Moto X 2014 hoesje zoekt dat de hoekjes, voor- en achterzijde van de telefoon beschermt. Bij vallen wordt voorkomen dat er zichtbare en onzichtbare schade ontstaat. Omdat de zijkanten of de boven- en onderzijden van dit Motorola Moto X 2014 hoesje vaak open zijn, wordt er meestal geen volledige bedekking geboden. Het verschil tussen deze twee hoesjes is de wijze van opening. Flipcases open naar boven, booktypes openen zijwaarts. Bovendien is het grootste deel van dit tweede Motorola Moto X 2014 hoesje uitgerust met handige opbergvakjes.

De backcovers
Backcovers bedekken alleen de achterkant en de hoekjes van de telefoon. Omdat het scherm bij dit Motorola Moto X 2014 hoesje vrij wordt gehouden, kun je altijd snel gebruik maken van de touchscreen of een vlugge blik op het display werpen. Een minpunt hierbij is dat het beeldscherm niet wordt beschermd tegen krasschade. Wil je een backcover, maar ook schermbescherming, combineer dit Motorola Moto X 2014 hoesje dan met een screenprotector. Zo geniet je van een eenvoudig hoesje met optimale bescherming.

De insteekhoesjes en portemonnee hoesjes
Een derde type Motorola Moto X 2014 hoesje is het insteekhoesje. Hierbij kan enkel bescherming worden geboden als de telefoon niet wordt gebruikt. Het voordeel is echter dat je kunt bellen met een `naked’ toestel. In je hand dus enkel het toestel zoals je het aantrof bij aankoop, in zijn originele afmetingen. Het portemonnee hoesje biedt daarnaast voldoende mogelijkheden voor het opbergen van pasjes en briefgeld. waardoor dit een multifunctioneel Motorola Moto X 2014 hoesje is. Beide hoesjes zijn meestal universeel en dus geschikt voor meerdere toestellen. 


Waarom een Motorola Moto X 2014 hoesje van TelefoonhoesjesXL?

Bij TelefoonhoesjesXL gaat het om duidelijkheid en voordeligheid. Wij zorgen ervoor dat jij keuze hebt uit de leukste en meest trendy Motorola Moto X 2014 hoesjes. Onze producten zijn van hoge kwaliteit zodat jij je toestel zo goed mogelijk kunt beschermen tegen schade. We komen graag na wat we beloven:

✔  Verzenden: Je betaalt nooit verzendkosten bij TelefoonhoesjesXL
Bezorgen: Een supersnelle levering, vandaag bestellen voor 21:00 uur = direct verstuurd
Betalen: Betalen gebeurt altijd via een beveiligde verbinding
Retourneren:   Product niet goed? Je hebt 30 dagen de tijd om zorgeloos te retourneren


Gerelateerde toestellen
TelefoonhoesjesXL is 1506 keer beoordeeld met gemiddeld een 9.1/10