Samsung Galaxy Ace 3 hoesjes

Langer genot

Een telefoon is een kostbaar en kwetsbaar product. Een enkele onvoorziene val kan leiden tot uitval of hapering. Met een Samsung Galaxy Ace 3 hoesje voorkom je schade en kun je langer genieten van je telefoon.


Groot aanbod

Het ene Samsung Galaxy Ace 3 hoesje is het andere niet. Er bestaan verschillende soorten hoesjes, die elk hun eigen voordelen hebben. Weet je nog niet welk type Samsung Galaxy Ace 3 hoesje je wilt? Hier worden de verschillen uitgelegd.

Backcovers
De meest eenvoudige bescherming wordt gegeven door de backcover. Dit Samsung Galaxy Ace 3 hoesje bedekt de achterkant en de hoeken van de telefoon. Slijtage wordt voorkomen, waardoor je telefoon er mooi uit blijft zien en bij vallen en stoten worden de schokken geabsorbeerd. Er zijn twee soorten backcovers: hardcases en softcases. Softcases zijn over het algemeen vervaardigd van flexibel TPU siliconen materiaal en hardcases bestaan uit sterk kunststof materiaal. De open voorkant van dit Samsung Galaxy Ace 3 hoesje biedt zowel voor- als nadelen. Enerzijds zorgt het ervoor dat je je toestel snel kunt opnemen, omdat het scherm niet eerst vrijgemaakt hoeft te worden. Anderzijds blijft het risico op krassen in het scherm aanwezig. Door dit Samsung Galaxy Ace 3 hoesje aan te vullen met een screenprotector voorkom je krassen en barsten in het scherm.

Flipcases en booktypes
Een Samsung Galaxy Ace 3 hoesje dat voor- en achterzijde van de telefoon bedekt, is een flipcase of een booktype. De voorzijde voorkomt krassen in het scherm en kan eenvoudig geopend worden om het toestel te bedienen. Het verschil tussen deze twee modellen zit in de openingsrichting. Waar de voorkant van een flipcase naar boven klapt, opent de booktype als een boek. Bescherming van het scherm, maar ook functionaliteit kunnen redenen zijn om voor dit type Samsung Galaxy Ace 3 hoesje te kiezen. Vaak zijn er namelijk handige opbergvakjes voor je pinpas of OV-chipkaart te vinden aan de binnenkant.

Insteekhoesjes
Waar de bovengenoemde Samsung Galaxy Ace 3 hoesjes altijd om je telefoon zitten, bewaar je het toestel enkel in een insteekhoesje wanneer je het niet gebruikt. Het insteekhoesje werkt dus als een klein tasje waar je de telefoon uithaalt om te bellen of een bericht te lezen. De voor- en nadelen spreken voor zich. Het kan prettig zijn de telefoon in zijn oorspronkelijke vorm in je handen te hebben tijdens een gesprek, maar mocht hij uit je handen glippen dan is het risico op schade groot.


Waarom een Samsung Galaxy Ace 3 hoesje van TelefoonhoesjesXL?

Bij TelefoonhoesjesXL gaat het om duidelijkheid en voordeligheid. Wij zorgen ervoor dat jij keuze hebt uit de leukste en meest trendy Samsung Galaxy Ace 3 hoesjes. Onze producten zijn van hoge kwaliteit zodat jij je toestel zo goed mogelijk kunt beschermen tegen schade. We komen graag na wat we beloven:

 Verzenden: Je betaalt nooit verzendkosten bij TelefoonhoesjesXL
 Bezorgen: Een supersnelle levering, vandaag bestellen voor 21:00 uur = direct verstuurd
 Betalen: Betalen gebeurt altijd via een beveiligde verbinding
 Retourneren:   Product niet goed? Je hebt 30 dagen de tijd om zorgeloos te retourneren


Gerelateerde toestellen
TelefoonhoesjesXL is 2376 keer beoordeeld met gemiddeld een 9/10