Samsung Galaxy Core LTE hoesjes

Telefoonbescherming eenvoudig gemaakt

Onbezorgd gebruik van een schadevrije telefoon mag utopisch klinken, met een Samsung Galaxy Core LTE hoesje wordt het eenvoudig gemaakt. Door schokken te absorberen en de telefoon op gevoelige plaatsen te bedekken, wordt kras- en stootschade voorkomen. Bovendien bepaal je met een zelfgekozen Samsung Galaxy Core LTE hoesje welk uniek uiterlijk je aan de telefoon wilt geven.


Verschillende Samsung Galaxy Core LTE hoesjes

Je wilt schade aan je telefoon voorkomen en het ontstaan van krassen tegengaan, maar weet niet welk Samsung Galaxy Core LTE hoesje je daar het beste voor kunt kiezen? In het onderstaande overzicht worden de verschillen tussen enkele soorten hoesjes toegelicht.

Booktypes en flipcases
Een Samsung Galaxy Core LTE hoesje uit deze categorie bedekt de voor- en achterzijde van de telefoon. Schade aan de achterkant en de hoekjes wordt zo voorkomen, maar ook het ontstaan van krassen in het scherm wordt tegengegaan. De voorkant van dit Samsung Galaxy Core LTE hoesje klapt eenvoudig open om het scherm zichtbaar te maken. Hierdoor kan in een handomdraai gebruik worden gemaakt van alle telefoonfuncties en blijft de telefoon te allen tijde beschermd. Door de dubbelzijdige bedekking komt bovendien de stijlvolle uitstraling van dit Core LTE hoesje volledig tot zijn recht.

Portemonnee en insteekhoesjes
Als je op zoek bent naar een Samsung Galaxy Core LTE hoesje dat je laat bellen met een onbedekt toestel, kies je voor een insteekhoesje. De telefoon kan hier gemakkelijk in- en uitgehaald worden, maar krijgt geen bescherming tijdens gebruik. Omdat de meeste van deze hoesjes universeel zijn, bieden ze niet altijd een strakke pasvorm, maar hebben ze wel vaak ruimte over om pasjes of briefgeld in op te bergen. Voor een Samsung Galaxy Core LTE hoesje dat is ontworpen om je kostbaarheden in mee te nemen, kies je een portemonnee hoesje.

Backcovers
Een Samsung Galaxy Core LTE hoesje dat de voorzijde van de telefoon ongemoeid laat, wordt een backcover genoemd. Alhoewel dit hoesje geen schermbedekking biedt, is het aangenaam in gebruik. Het scherm hoeft immers nooit vrijgemaakt te worden om gebruik te maken van een van de vele telefoonfuncties. Voor een optimale bescherming, wordt het gebruik van een screenprotector sterk aangeraden.


Waarom een Samsung Galaxy Core LTE hoesje van TelefoonhoesjesXL?

Bij TelefoonhoesjesXL gaat het om duidelijkheid en voordeligheid. Wij zorgen ervoor dat jij keuze hebt uit de leukste en meest trendy Samsung Galaxy Core LTE hoesjes. Onze producten zijn van hoge kwaliteit zodat jij je toestel zo goed mogelijk kunt beschermen tegen schade. We komen graag na wat we beloven:

Verzenden: Je betaalt nooit verzendkosten bij TelefoonhoesjesXL
Bezorgen: Een supersnelle levering, vandaag bestellen voor 21:00 uur = direct verstuurd
Betalen: Betalen gebeurt altijd via een beveiligde verbinding
✔  Retourneren:   Product niet goed? Je hebt 30 dagen de tijd om zorgeloos te retourneren


Gerelateerde toestellen




TelefoonhoesjesXL is 1530 keer beoordeeld met gemiddeld een 9.1/10