Samsung Galaxy Fame hoesjes

Voorkom schade

Door dagelijks gebruik en door ongelukkige bewegingen kan je telefoon grote schade oplopen. Met een Samsung Galaxy Fame hoesje geef je het toestel de bescherming die het verdient en voorzie je het tevens van een unieke uitstraling.


Een Samsung Galaxy Fame hoesje voor iedereen

Of je nu van eenvoudig, chique of functioneel houdt, er is een Samsung Galaxy Fame hoesje voor iedereen. Als je nog niet weet welk hoesje het beste bij jouw wensen aansluit, kan het onderstaande overzicht je wellicht helpen.

Backcovers
De backcover is een eenvoudig Samsung Galaxy Fame hoesje dat bescherming biedt bij vallen en stoten. Doordat de achterkant en de hoekjes bedekt zijn, worden niet alleen schokken geabsorbeerd, maar ook slijtage op de behuizing voorkomen. Er bestaan softcase en hardcase varianten die beide licht en stevig zijn. De open voorkant van de backcover zorgt ervoor dat het scherm eenvoudig toegankelijk is en maakt de backcover tot een praktisch Samsung Galaxy Fame hoesje. Omdat krassen in het scherm niet tegen worden gegaan, wordt het gebruik van een screenprotector in combinatie met dit Samsung Galaxy Fame hoesje aangeraden.

Flipcases en booktypes
De flipcase is een Samsung Galaxy Fame hoesje dat zowel achter- als voorzijde van de telefoon beschermt. Behalve slijtage van de behuizing worden dus ook krassen in het scherm voorkomen. De booktype is eenzelfde soort Samsung Galaxy Fame hoesje. Ook hiervan klapt de voorkant eenvoudig open. Bovendien is de binnenzijde vaak voorzien van vakjes waarin pasjes of briefgeld kunnen worden bewaard.

Insteekhoesjes
Als je je telefoon wilt beschermen maar graag het dunne toestel in zijn originele formaat wilt gebruiken, is het insteekhoesje aan te raden. In feite is dit Samsung Galaxy Fame hoesje een klein tasje waarin je telefoon veilig kan worden opgeborgen wanneer je hem niet gebruikt. Het nadeel spreekt voor zich: omdat de telefoon niet beschermd wordt tijdens gebruik, kan hij schade oplopen als hij uit je hand glipt. Ook bij dit Samsung Galaxy Fame hoesje kan het gebruik van een screenprotector dus geen kwaad.


Waarom een Samsung Galaxy Fame hoesje van TelefoonhoesjesXL?

Bij TelefoonhoesjesXL gaat het om duidelijkheid en voordeligheid. Wij zorgen ervoor dat jij keuze hebt uit de leukste en meest trendy Samsung Galaxy Fame hoesjes. Onze producten zijn van hoge kwaliteit zodat jij je toestel zo goed mogelijk kunt beschermen tegen schade. We komen graag na wat we beloven:

 Verzenden: Je betaalt nooit verzendkosten bij TelefoonhoesjesXL
 Bezorgen: Een supersnelle levering, vandaag bestellen voor 21:00 uur = direct verstuurd
 Betalen: Betalen gebeurt altijd via een beveiligde verbinding
 Retourneren:   Product niet goed? Je hebt 30 dagen de tijd om zorgeloos te retourneren


Gerelateerde toestellen
TelefoonhoesjesXL is 2629 keer beoordeeld met gemiddeld een 9/10