Samsung Galaxy Grand 2 hoesjes

Een verzorgd uiterlijk

Beschadiging zal je telefoon niet sieren. Integendeel, het geeft het toestel een onverzorgd uiterlijk en vergroot de kans op uitval en hapering. Geef je telefoon daarom de juiste bescherming met een Samsung Galaxy Grand 2 hoesje. Zo ziet je smartphone er prachtig uit en gaat hij lang mee.


Voor ieder wat wils

Wensen verschillen. De een heeft liever een eenvoudig hoesje, terwijl een ander op zoek is naar een Samsung Galaxy Grand 2 hoesje met veel extra’s. Er is voor ieder wat wils. Bekijk hieronder welke mogelijkheden er bestaan en vind het perfecte hoesje!

Het insteekhoesje en het portemonnee hoesje
Insteekhoesjes functioneren als kleine tasjes voor je telefoon. In dit Samsung Galaxy Grand 2 hoesje wordt het toestel bewaard wanneer het niet gebruikt wordt. Het voordeel hiervan is dat er gebeld wordt met een `kaal’ toestel met de originele afmetingen. Als de telefoon uit je hand valt tijdens een gesprek, wordt deze echter niet beschermd. Wil je je telefoon gezamenlijk met je geld, pasjes en andere accessoires bewaren, dan kies je voor een portemonnee hoesje. Met zijn vele extra’s is dit Samsung Galaxy Grand 2 hoesje zeer multifunctioneel.

De booktype en de flipcase
De booktype en de flipcase zijn Samsung Galaxy Grand 2 hoesjes die de voor- en achterkant van de telefoon beschermen tegen kras- en stootschade. Doordat de voorkant opengeklapt kan worden om het scherm zichtbaar te maken, hoeft de telefoon nooit uit het hoesje gehaald te worden. Het scherm en de achterkant van de telefoon worden bedekt, maar de boven- onder- of zijkanten kunnen open zijn. Doordat de booktype vaak is voorzien van een of meerdere opbergvakjes, is het een uiterst praktisch Samsung Galaxy Grand 2 hoesje.

De backcover
Eenvoud en uitstekende bescherming gaan hand in hand bij dit Samsung Galaxy Grand 2 hoesje. Doordat de voorkant van de telefoon ongemoeid wordt gelaten, kan het scherm op elk ogenblik bediend worden. Hierin schuilt ook het nadeel van de backcover. Het scherm wordt niet bedekt en kan relatief eenvoudig beschadigd raken. Gebruik dit Samsung Galaxy Grand 2 hoesje daarom altijd in combinatie met een screenprotector voor optimale bescherming.


Waarom een Samsung Galaxy Grand 2 hoesje van TelefoonhoesjesXL?

Bij TelefoonhoesjesXL gaat het om duidelijkheid en voordeligheid. Wij zorgen ervoor dat jij keuze hebt uit de leukste en meest trendy Samsung Galaxy Grand 2 hoesjes. Onze producten zijn van hoge kwaliteit zodat jij je toestel zo goed mogelijk kunt beschermen tegen schade. We komen graag na wat we beloven:

 Verzenden: Je betaalt nooit verzendkosten bij TelefoonhoesjesXL
 Bezorgen: Een supersnelle levering, vandaag bestellen voor 21:00 uur = direct verstuurd
 Betalen: Betalen gebeurt altijd via een beveiligde verbinding
 Retourneren:   Product niet goed? Je hebt 30 dagen de tijd om zorgeloos te retourneren


Gerelateerde toestellen
TelefoonhoesjesXL is 2119 keer beoordeeld met gemiddeld een 9/10