Samsung Galaxy Grand Neo hoesjes

Beschadiging voorkomen

Door beschadiging aan je telefoon te voorkomen, zorg je ervoor dat het toestel mooi blijft en de kwetsbare onderdelen blijven functioneren. Met een Samsung Galaxy Grand Neo hoesje geef je de bescherming die je smartphone nodig heeft. Bovendien geeft het hoesje je de mogelijkheid om het uiterlijk van de telefoon naar wens aan te passen.


Een Samsung Galaxy Grand Neo hoesje voor jou

Omdat er veel verschillende Samsung Galaxy Grand Neo hoesjes bestaan, is het belangrijk dat je een hoesje vindt dat bij je past. We zetten de opties voor je op een rijtje en leggen uit op welke verschillen gelet moet worden.

Een insteekhoesje
Het mooie van het insteekhoesje is dat het je de mogelijkheid geeft te bellen met het toestel in originele staat. Dit Samsung Galaxy Grand Neo hoesje werkt als een klein zakje, waarin het toestel uitstekend wordt beschermd als het niet wordt gebruikt. Een bijkomend nadeel is dat de smartphone gevoelig blijft wanneer het tijdens een gesprek uit je hand glijdt. Dit Samsung Galaxy Grand Neo hoesje is bovendien vaak een universeel hoesje, wat wil zeggen dat het geschikt is voor meerdere toestellen. 

Een flipcase of een booktype
Je kiest voor een Samsung Galaxy Grand Neo hoesje uit deze categorie als je wilt dat het toestel ook tijdens gebruik wordt beschermd. Scherm en achterkant van de telefoon worden bedekt, maar zijkanten of boven- en onderkant kunnen onbedekt blijven. Het handige van dit type Samsung Galaxy Grand Neo hoesje is dat het scherm snel zichtbaar gemaakt kan worden door de voorkant open te klappen.

Een backcover
Dit Grand Neo hoesje is er een die het scherm niet bedekt. Uiteraard betekent dit dat krassen in het scherm niet worden voorkomen. Het voordeel is echter dat het scherm altijd snel toegankelijk is. Het is sterk aan te raden om dit Samsung Galaxy Grand Neo hoesje te combineren met een screenprotector.

Een screenprotector
Gebruik naast een Samsung Galaxy Grand Neo hoesje een screenprotector om het scherm te allen tijde te beschermen tegen krassen. Veel screenprotectors voorkomen bovendien het ontstaan van vette vingerafdrukken op het display.


Waarom een Samsung Galaxy Grand Neo hoesje van TelefoonhoesjesXL?

Bij TelefoonhoesjesXL gaat het om duidelijkheid en voordeligheid. Wij zorgen ervoor dat jij keuze hebt uit de leukste en meest trendy Samsung Galaxy Grand Neo hoesjes. Onze producten zijn van hoge kwaliteit zodat jij je toestel zo goed mogelijk kunt beschermen tegen schade. We komen graag na wat we beloven:

 Verzenden: Je betaalt nooit verzendkosten bij TelefoonhoesjesXL
 Bezorgen: Een supersnelle levering, vandaag bestellen voor 21:00 uur = direct verstuurd
 Betalen: Betalen gebeurt altijd via een beveiligde verbinding
 Retourneren:   Product niet goed? Je hebt 30 dagen de tijd om zorgeloos te retourneren


Gerelateerde toestellen
TelefoonhoesjesXL is 2919 keer beoordeeld met gemiddeld een 9/10