Samsung Galaxy Note 2 hoesjes

Kies voor bescherming

Met een Samsung Galaxy Note 2 hoesje kies je voor bescherming van je telefoon. Door kras- en stootschade te voorkomen blijft je telefoon er verzorgd uitzien en wordt het risico op uitval en hapering na een val geminimaliseerd.


Grote variatie

Een Samsung Galaxy Note 2 hoesje is als een beschermend kledingstuk voor je telefoon. En net als bij kleding, bestaat er een grote variatie. Om je inzicht te geven in de mogelijkheden, zetten we de meest voorkomende modellen op een rijtje.

Flipcases
De flipcase is een Samsung Galaxy Note 2 hoesje waarin de telefoon aan voor- en achterkant beschermd wordt. Het scherm wordt bedekt en behoed voor krassen, maar kan gemakkelijk zichtbaar gemaakt worden door het hoesje open te klappen.

Booktypes
Een lichte variatie op de flipcases is de booktype. Dit Samsung Galaxy Note 2 hoesje klapt open als een boek, maar heeft verder dezelfde eigenschappen. Aan de binnenkant tref je meestal handige opbergvakjes aan.

Insteekhoesjes
Een insteekhoesje werkt als een klein tasje voor je telefoon. Dit Samsung Galaxy Note 2 hoesje biedt dus alleen bescherming wanneer je het toestel niet gebruikt. Het kan echter als voordeel ervaren worden dat tijdens het bellen het toestel `naked’ is. Zo kun je de telefoon in zijn oorspronkelijke vorm en afmetingen blijven ervaren. Een Samsung Galaxy Note 2 hoesje dat de puurheid van het toestel intact laat dus.

Portemonnee hoesjes
Dit Samsung Galaxy Note 2 hoesje lijkt qua eigenschappen op een insteekhoesje. Ook hier wordt het toestel geheel uit het hoesje gehaald om te kunnen bellen. Het grote verschil is dat dit Samsung Galaxy Note 2 hoesje ontworpen is om niet alleen je telefoon, maar ook pasjes, geld en kleine accessoires in op te bergen.

Backcovers
De backcover is een Samsung Galaxy Note 2 hoesje waarbij eenvoud en bescherming hand in hand gaan. Omdat het scherm van de telefoon niet wordt bedekt, hoeft het scherm niet vrijgemaakt te worden om te kunnen bellen. Het nadeel is dat zonder screenprotector krassen in het scherm niet worden voorkomen.

Screenprotectors
Gebruik een screenprotector in combinatie met een Samsung Galaxy Note 2 hoesje om schade aan het scherm te voorkomen. Het folie is dun en zit het Note 2 hoesje niet in de weg.


Waarom een Samsung Galaxy Note 2 hoesje van TelefoonhoesjesXL?

Bij TelefoonhoesjesXL gaat het om duidelijkheid en voordeligheid. Wij zorgen ervoor dat jij keuze hebt uit de leukste en meest trendy Samsung Galaxy Note 2 hoesjes. Onze producten zijn van hoge kwaliteit zodat jij je toestel zo goed mogelijk kunt beschermen tegen schade. We komen graag na wat we beloven:

 Verzenden: Je betaalt nooit verzendkosten bij TelefoonhoesjesXL
 Bezorgen: Een supersnelle levering, vandaag bestellen voor 21:00 uur = direct verstuurd
 Betalen: Betalen gebeurt altijd via een beveiligde verbinding
 Retourneren:   Product niet goed? Je hebt 30 dagen de tijd om zorgeloos te retourneren


Gerelateerde toestellen
TelefoonhoesjesXL is 2516 keer beoordeeld met gemiddeld een 9/10